دوشنبه, ۲۴ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 13 May, 2024
مجله ویستا

پـیتزای گوجه فرنگی، اسفناج و پنیر فتا


پـیتزای گوجه فرنگی، اسفناج و پنیر فتا

● مواد لازم برای تهیه خمیر
آرد: یک پیمانه
نمک: نصف قاشق مرباخوری
کره یا مارگارین: یک سوم پیمانه و ۲ قاشق غذاخوری
آب سرد: ۲تا۳ قاشق غذاخوری

● مواد لازم برای روی خمیر:
روغن زیتون: …

مواد لازم برای تهیه خمیر

آرد: یک پیمانه

نمک: نصف قاشق مرباخوری

کره یا مارگارین: یک سوم پیمانه و ۲ قاشق غذاخوری

آب سرد: ۲تا۳ قاشق غذاخوری

مواد لازم برای روی خمیر:

روغن زیتون: ۲ قاشق مرباخوری

پیاز ریز خرد شده: یک هشتم پیمانه

سیر له شده: یک حبه

اسفناج خرد شده بدون آب و کاملاً خشک: ۲ پیمانه

تخم مرغ هم زده شده: ۳عدد

خامه: یک و یک چهارم پیمانه

پنیر مازارلای رنده شده: نصف پیمانه

پنیر فتای خرد شده: یک سوم پیمانه

گوجه رسیده برش زده: یک عدد

طرز تهیه:

ابتدا فر را روی ۲۰۰درجه سانتی گراد تنظیم کنید.

برای تهیه خمیر، آرد و نمک را مخلوط کنید. کره را به اندازه خیلی ریز خرد و به آرد اضافه کنید و با نوک انگشتان یا چاقو مخلوط کنید. آب سرد را اضافه و با چنگال مخلوط کنید. در صورت خشک بودن خمیر، آب اضافه کنید. در مدتی که مواد داخل را آماده می کنید، خمیر را در پلاستیک بپیچید و در یخچال بگذارید.

ماهیتابه ای را روی حرارت ملایم بگذارید. روغن زیتون و سپس پیاز و سیر را اضافه کنید و کمی تفت دهید. اسفناج را نیز اضافه کنید و بپزید تا اسفناج ها نرم شود. کمی نمک و فلفل به آن اضافه کنید و کنار بگذارید.