سه شنبه, ۱۶ بهمن, ۱۴۰۳ / 4 February, 2025
مجله ویستا

انجیر مانع رشد میکرب های مضر در مواد غذائی می شود


مطالعات جدید نشان می دهد که انجیر و عصاره آن ممکن است اثر بازدارنده بر رشد و بقای میکرب های مضر مواد غذائی داشته باشد.سال های متمادی است که عصاره انجیر در درمان بیماری های مزمن …

مطالعات جدید نشان می دهد که انجیر و عصاره آن ممکن است اثر بازدارنده بر رشد و بقای میکرب های مضر مواد غذائی داشته باشد.سال های متمادی است که عصاره انجیر در درمان بیماری های مزمن متعددی مانند برونشیت ، زخم ها و ناراحتی های دهان و یبوست مورد استفاده قرار گرفته همچنین استعمال خارجی شیره آن برای درمان زگیل توصیه شده است.اخیرا گروهی از محققان در کارولینای شمالی ، اثرضد میکربی عصاره انجیر را در کاهش بار میکربی انواع میکرب های آلوده کننده مواد غذائی اشریشیا کلی و سالمونلا مورد بررسی قرار داده اند. این یافته می تواند در صنعت مواد غذائی مورد توجه قرار گیرد. طبق نظر این محققین ، عصاره انجیر را به حالت اولیه یا به شکل تغییر یافته و مایع آن می توان به مواد غذائی فرآیند شده افزود. همچنین ، جزء فعا ل عصاره انجیر را نیز می توان جدا و تخلیص نموده و بعنوان افزودنی طبیعی غذائی به بسیاری از محصولات غذائی اضافه کرد.