سه شنبه, ۱۶ بهمن, ۱۴۰۳ / 4 February, 2025
انجیر مانع رشد میکرب های مضر در مواد غذائی می شود
مطالعات جدید نشان می دهد که انجیر و عصاره آن ممکن است اثر بازدارنده بر رشد و بقای میکرب های مضر مواد غذائی داشته باشد.سال های متمادی است که عصاره انجیر در درمان بیماری های مزمن متعددی مانند برونشیت ، زخم ها و ناراحتی های دهان و یبوست مورد استفاده قرار گرفته همچنین استعمال خارجی شیره آن برای درمان زگیل توصیه شده است.اخیرا گروهی از محققان در کارولینای شمالی ، اثرضد میکربی عصاره انجیر را در کاهش بار میکربی انواع میکرب های آلوده کننده مواد غذائی اشریشیا کلی و سالمونلا مورد بررسی قرار داده اند. این یافته می تواند در صنعت مواد غذائی مورد توجه قرار گیرد. طبق نظر این محققین ، عصاره انجیر را به حالت اولیه یا به شکل تغییر یافته و مایع آن می توان به مواد غذائی فرآیند شده افزود. همچنین ، جزء فعا ل عصاره انجیر را نیز می توان جدا و تخلیص نموده و بعنوان افزودنی طبیعی غذائی به بسیاری از محصولات غذائی اضافه کرد.
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست