پنجشنبه, ۲۸ تیر, ۱۴۰۳ / 18 July, 2024
مجله ویستا
ماهی تیلاپیا با پنیر پارمسان
![ماهی تیلاپیا با پنیر پارمسان](/web/imgs/16/11/o7s3l1.jpeg)
مواد لازم:
فیله ماهی تیلاپیا : ۴ عدد
پنیر رنده شده پارمسان : ۳/۴ فنجان
فلفل قرمز : ۲ قاشق چایخوری
جعفری تازه خرد شده : یک قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاه : به میزان لازم
طرز تهیه:
۱. فر را از پیش روی حرارت ۴۰۰ درجه فارنهایت گرم میکنیم (۲۰۰ درجه سانتیگراد).
۲. پنیر پارمسان، فلفل قرمز، و جعفری در یک ظرف کم عمق و با نمک و فلفل خوب مخلوط می کنیم.
۳. فیله تیلاپیا به وسیله یک برس به روغن زیتون آغشته کرده ودر مخلوط پنیر پارمسان قرار داده تا هر دو طرف ماهی را بپوشاند.
۴. فیله های آماده را داخل سینی فر که که ته آن را با آلومینیم پوشاندیم گذاشته و به مدت ۱۰ تا ۱۲ دقیقه در فر قرار می دهیم.
![](/imgs/no-img-200.png)
وایرال شده در شبکههای اجتماعی
تعمیرکار درب برقی وجک پارکینگ
دورههای مدیریتی دانشگاه تهران
فروش انواع ژنراتور دیزلی با ضمانت نامه معتبر
مسعود پزشکیان ایران محمدجواد ظریف دولت سیزدهم دولت چهاردهم پزشکیان دولت علی باقری رهبر انقلاب ترور رئیس جمهور انتخابات
قتل تهران تعطیلی ادارات شهرداری تهران تب دنگی پشه آئدس زلزله تیراندازی پلیس عزاداری محرم شورای شهر تهران سازمان تامین اجتماعی
واردات خودرو خودرو سهام عدالت قیمت دلار قیمت طلا مالیات قیمت خودرو حقوق بازنشستگان اربعین بازنشستگان بازار خودرو سایپا
فرهاد مشیری تلویزیون سینما عاشورا سینمای ایران وزارت ارشاد فیلم دفاع مقدس لیلی رشیدی صداوسیما سینمای جهان بازیگر
محصولات کشاورزی آزمون سراسری ماه فناوری
رژیم صهیونیستی دونالد ترامپ غزه ترامپ اسرائیل جنگ غزه فلسطین آمریکا روسیه ترور ترامپ چین جو بایدن
فوتبال پرسپولیس استقلال تراکتور علیرضا بیرانوند باشگاه پرسپولیس رئال مادرید نقل و انتقالات نقل و انتقالات لیگ برتر یورو 2024 مهدی طارمی باشگاه استقلال
هوش مصنوعی سرعت اینترنت اینترنت تیک تاک ناسا گوگل گرمایش جهانی اپل شیائومی ربات
رژیم غذایی دیابت گرمازدگی کاهش وزن افسردگی صبحانه نوشابه