پنجشنبه, ۴ بهمن, ۱۴۰۳ / 23 January, 2025
مجله ویستا
طرز تهیه خمیر لازانیا و پاستای خانگی
آیا تا به حال به تهیه خمیر لازانیا و پاستا در خانه فکر کردهاید؟ شاید به نظر دور از ذهن برسد ولی خواهید دید که با صرف کمترین هزینه و زمان شما میتوانید پاستا و لازانیای خانگی خود را با طعمهای مختلف در خانه تجربه کنید. پس با آشپزی وب همراه باشید.
برای تهیه خمیر لازانیا و پاستای خانگی ما دو روش را به شما آموزش خواهیم داد: تهیه خمیر لازانیا به وسیله غذاساز و تهیه خمیر لازانیا به کمک دست. مراحل انجام کار تفاوت چندانی با هم نخواهد داشت و خواهید دید با کمترین امکانات میتوانید لذت آشپزی در خانه را تجربه کنید.
مواد لازم جهت تهیه خمیر لازانیا و پاستای خانگی
آرد همه منظوره |
2 و 1/2 پیمانه |
تخم مرغ |
4 عدد |
روغن مایع |
2 قاشق غذاخوری |
آب (در صورت نیاز) |
1 قاشق غذاخوری |
طرز تهیه خمیر لازانیا
روش اول : استفاده از غذا ساز برای تهیه خمیر لازانیا
- ابتدا 2 پیمانه آرد همه منظوره (آرد مخصوص قنادی و شیرینی پزی) را داخل غذاساز بریزید.
- تخم مرغها و روغن را با یکدیگر ترکیب کرده و به آرد درون غذاساز اضافه کنید. در صورت تمایل میتوانید برای طعمدار کردن خمیر یک قاشق چایخوری نمک، فلفل سیاه، پاپریکا و آویشن و حتی زعفران به خمیر اضافه کنید.
- به مدت یک دقیقه مواد را ترکیب کنید.
- مابقی آرد را آرام آرام به مایه خمیر لازانیا اضافه کنید. توجه داشته باشید که میزان جذب آردهای مختلف متفاوت است. لذا، ممکن است نیازی به افزودن همه آرد نباشد. در صورتی که خمیر بیش از حد سفت شد یک قاشق غذاخوری آب به آن اضافه کنید.
- در این مرحله خمیر را روی سطح آردپاشی شده به مدت 8 تا 10 دقیقه ورز دهید.
- در نهایت خمیر را به شکل گرد درآورده درون یک کاسه تمیز با سلفون بپوشانید و به مدت 20 تا 30 دقیقه در دمای محیط استراحت دهید تا اصطلاحا خمیر ور بیاید.
- در این مرحله در صورت در دسترس داشتن دستگاه پاستا ساز خمیر را نازک کنید و یا در غیر این صورت سطح کار را آردپاشی نموده و به کمک وردنه خمیر را به خوبی پهن کنید و به کمک پیتزا بر و یا چاقو خمیر را به اندازهها و اشکال مورد نظرتان برش بزنید.
- پس از برش دادن خمیر، میبایست خمیر را در محیطی خشک و خنک به مدت یک ساعت تا 24 ساعت در مجاورت هوا قرار دهید تا کاملا خشک شود.
روش دوم: تهیه خمیر لازانیا و پاستا به کمک دست
- برای این منظور 2 پیمانه از آرد را مطابق تصویر روی سطح کار بریزید و وسط آن را گود کنید.
- تخم مرغها و روغن را وسط آرد بریزید.
- به کمک چنگال تخم مرغها را مخلوط کنید.
- سپس آرد را آرام آرام به خورد تخم مرغها دهید.
- در ادامه در صورت نیاز 1/2 پیمانه باقیمانده آرد را با احتیاط به خمیر اضافه کنید تا خمیر لطیفی حاصل شود.
- خمیر را به مدت 8 تا 10 دقیقه ورز دهید.
- سپس خمیر را گرد کرده و به مدت 30 دقیقه در دمای محیط استراحت دهید.
- باز کردن، برش و خشک کردن خمیر را مطابق توضیحات بالا انجام دهید.
گروه آشپزی وب
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست