یکشنبه, ۳۰ دی, ۱۴۰۳ / 19 January, 2025
مجله ویستا
سرکه ترخون
مواد لازم
برگ تازه ترخون:
۲ پیمانه
سرکه:
۲ پیمانه
چند شاخه ترخون اضافه برای تزیین
طرز تهیه
۱) برای آزاد شدن طعم و رایحه ترخون، کمی آنها را له کنید.
۲) برگهای له شده را درون ظرفی بریزید.
۳) سرکه را روی برگها بریزید.
۴) درب ظرف را بگذارید و آن را در جای خنک و تاریک به مدت ۳- ۲ هفته نگهداری کنید.
با انجام اینکار، عطر و طعم ترخون به سرکه منتقل میشود.
۵) سرکه را از صافی رد کنید، سپس آن را درون بطریها بریزید.
قبل از انجام اینکار درون هر بطری، یک شاخه ترخون بگذارید.
۶) درب بطریها را ببندید و روی آنها برچسب و تاریخ بگذارید.
توجه
تاریخ اعتبار این سرکه ۶ ماه پس از تولید است.
نکات لازم
برای خواباندن ترخون در سرکه، از ظروف بزرگ سرامیکی یا شیشهای استفاده کنید.
برای نگهداری سرکه از ظروف مناسب استفاده کنید.
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست