دوشنبه, ۱۷ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 6 May, 2024
مجله ویستا

سرکه ترخون


سرکه ترخون

● مواد لازم
▪ برگ تازه ترخون: ۲ پیمانه
▪ سرکه: ۲ پیمانه
▪ چند شاخه ترخون اضافه برای تزیین
● طرز تهیه
۱) برای آزاد شدن طعم و رایحه ترخون، کمی آن‌ها را له کنید.
۲) برگ‌های له شده را درون …

مواد لازم

برگ تازه ترخون:

۲ پیمانه

سرکه:

۲ پیمانه

چند شاخه ترخون اضافه برای تزیین

طرز تهیه

۱) برای آزاد شدن طعم و رایحه ترخون، کمی آن‌ها را له کنید.

۲) برگ‌های له شده را درون ظرفی بریزید.

۳) سرکه را روی برگ‌ها بریزید.

۴) درب ظرف را بگذارید و آن را در جای خنک و تاریک به مدت ۳- ۲ هفته نگه‌داری کنید.

با انجام اینکار، عطر و طعم ترخون به سرکه منتقل می‌شود.

۵) سرکه را از صافی رد کنید، سپس آن را درون بطری‌ها بریزید.

قبل از انجام اینکار درون هر بطری، یک شاخه ترخون بگذارید.

۶) درب بطری‌ها را ببندید و روی آن‌ها برچسب و تاریخ بگذارید.

توجه

تاریخ اعتبار این سرکه ۶ ماه پس از تولید است.

نکات لازم

برای خواباندن ترخون در سرکه، از ظروف بزرگ سرامیکی یا شیشه‌ای استفاده کنید.

برای نگه‌داری سرکه از ظروف مناسب استفاده کنید.