دوشنبه, ۱۷ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 6 May, 2024
مجله ویستا
سرکه ترخون
مواد لازم
برگ تازه ترخون:
۲ پیمانه
سرکه:
۲ پیمانه
چند شاخه ترخون اضافه برای تزیین
طرز تهیه
۱) برای آزاد شدن طعم و رایحه ترخون، کمی آنها را له کنید.
۲) برگهای له شده را درون ظرفی بریزید.
۳) سرکه را روی برگها بریزید.
۴) درب ظرف را بگذارید و آن را در جای خنک و تاریک به مدت ۳- ۲ هفته نگهداری کنید.
با انجام اینکار، عطر و طعم ترخون به سرکه منتقل میشود.
۵) سرکه را از صافی رد کنید، سپس آن را درون بطریها بریزید.
قبل از انجام اینکار درون هر بطری، یک شاخه ترخون بگذارید.
۶) درب بطریها را ببندید و روی آنها برچسب و تاریخ بگذارید.
توجه
تاریخ اعتبار این سرکه ۶ ماه پس از تولید است.
نکات لازم
برای خواباندن ترخون در سرکه، از ظروف بزرگ سرامیکی یا شیشهای استفاده کنید.
برای نگهداری سرکه از ظروف مناسب استفاده کنید.
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
ایران رهبر انقلاب حج آمریکا مجلس شورای اسلامی دولت شورای نگهبان حجاب دولت سیزدهم جنگ رسانه حسین امیرعبداللهیان
هواشناسی تهران شهرداری تهران قتل فضای مجازی آموزش و پرورش سیلاب سلامت شهرداری سازمان هواشناسی باران آتش سوزی
قیمت دلار ایران خودرو قیمت طلا خودرو بانک مرکزی قیمت خودرو دلار بازار خودرو حقوق بازنشستگان مسکن تورم قیمت
تئاتر محمدعلی علومی سریال تلویزیون سینمای ایران نمایشگاه کتاب مسعود اسکویی دفاع مقدس صدا و سیما موسیقی سینما مهران غفوریان
مغز دانش بنیان فضا
اسرائیل رژیم صهیونیستی غزه حماس فلسطین جنگ غزه روسیه طوفان الاقصی نتانیاهو اوکراین نوار غزه طالبان
پرسپولیس فوتبال استقلال لیگ برتر نساجی عبدالله ویسی رئال مادرید لیگ برتر ایران سپاهان جواد نکونام بازی بارسلونا
اپل مایکروسافت سامسونگ آیفون گوگل باتری پهپاد عکاسی ناسا
سازمان غذا و دارو رژیم غذایی بیمه سیگار کاهش وزن توت فرنگی دندانپزشکی فشار خون