یکشنبه, ۱۰ تیر, ۱۴۰۳ / 30 June, 2024
مجله ویستا

نان با طعم پنیر


نان با طعم پنیر

● مواد لازم:
▪ پنیر رنده شده (ترجیحا گودا): ۲۵۰گرم
▪ آرد: ۱۵۰گرم
▪ پودرخمیر مایه: سه چهارم قاشق مرباخوری
▪ نمک: به میزان کافی
▪ شکر: نصف قاشق مرباخوری
▪ روغن جامد: ۳ تا ۴ قاشق غذاخوری
▪ …

مواد لازم:

پنیر رنده شده (ترجیحا گودا):

۲۵۰گرم

آرد:

۱۵۰گرم

پودرخمیر مایه:

سه چهارم قاشق مرباخوری

نمک:

به میزان کافی

شکر:

نصف قاشق مرباخوری

روغن جامد:

۳ تا ۴ قاشق غذاخوری

شیر ولرم:

یک پیمانه

روغن:

مقدار لازم

طرز تهیه:

روغن جامد، شکر، خمیرمایه را در نصف پیمانه شیر مخلوط کنید و بگذارید ۱۵دقیقه بماند. سپس آرد را به آن اضافه کنید تا خمیر نرم و نه خیلی چسبناک به دست بیاید. در صورت نیاز کم کم از باقی مانده شیر هنگام ورز دادن خمیر استفاده کنید. خمیر آماده شده را به شکل توپک های کوچک در بیاورید و روی آن را بپوشانید و بگذارید ۱۵دقیقه بماند تا حجم آن دو برابر شود. هر یک از خمیرها را با وردنه باز کنید و ۳ تا ۴ قاشق مرباخوری پنیر روی آن بریزید و ببندید تا دوباره به صورت توپک در بیاید. هر یک از خمیرها کمی پهن می شود. به آرامی با وردنه آن ها را باز کنید و روی تابه ای نچسب که روی حرارت کمی گرم شده است، قرار دهید. توجه داشته باشید تابه باید نچسب باشد تا پنیر به آن نچسبد. نان که شروع به پختن کرد، مقداری روغن و پنیر روی آن بریزید. هنگامی که شروع به پف کردن کرد نان را برگردانید. پس از برگرداندن، بگذارید چند ثانیه بپزد سپس با قاشق صاف کمی آن را فشار دهید تا پنیر خوب به خمیر بچسبد و رنگ آن طلایی شود.