پنجشنبه, ۲۸ تیر, ۱۴۰۳ / 18 July, 2024
مجله ویستا

مقایسه ۷ ملاقه


مقایسه ۷ ملاقه

از کلاسیک و رستورانی تا چینی و پلاستیکی

این روزها بازار وسایل خانگی تنوع بسیار زیادی پیدا کرده است، آنقدر که ممکن است برای خرید گیج شوید و وقتی به خانه بازمی‌گردید، ببینید باوجود هزینه‌ای که کرده‌اید، نتوانسته‌اید وسیله ای ۷ که موردنظرتان بوده بخرید. یکی از این موارد می‌تواند ملاقه باشد! روزی روزگاری ملاقه‌ها فقط استیل بودند اما این روزها انواع ملاقه‌ها را می‌توان در بازار پیدا کرد...

ملاقه کلاسیک

کلاسیک‌ترین ملاقه‌ها هم همین شکل را داشتند اما این مدل‌های جدید زنگ نمی‌زنند و دسته‌شان لایی پلاستیک نسوز دارد و در صورتی که آنها را کنار ظرف فراموش کنید، داغ نمی‌شوند و دست‌ شما را نمی‌سوزانند.

ملاقه پلاستیکی

روی شناسنامه‌ آن می‌توانید کلمه Nylon (نایلون) را پیدا کنید که نوعی پلیمر ترکیبی است. لیز نمی‌خورد، خیلی زود داغ نمی‌شود و تا ۴۰۰ درجه فارنهایت را تحمل می‌کند.

ملاقه رستورانی

این مدل ملاقه استیل مناسب برای مهمانی‌ها در رستوران‌هاست. چرا؟ چون می‌توانید حجم بیشتری از غذا را با آن هم بزنید و جابجا کنید. عیب آن هم این است که اگر حواستان نباشد تا به خودتان بیایید داخل ظرف غذا می‌افتد!

ملاقه فلزی

این ملاقه‌ها ماندگاری زیادی دارند اما سریع داغ می‌شوند و کمی هم سنگین هستند اما پوشش پلاستیکی نسوز در قسمت‌ بالای دسته آنها نمی‌گذارد دست شما بسوزد. طراحی‌شان به گونه‌ای است که علاوه بر هم‌زدن، خیلی راحت می‌توانید موادغذایی را با آنها از درون ظرفی به داخل ظرف دیگری بریزید.

ملاقه چینی

جنس آن از پورسلین- یک نوع جنس چینی- است، مقاومت زیادی دارد و حرارت مایکروفر و فر را هم می‌تواند تحمل کند. قابل شست‌وشو با ماشین ظرفشویی است و وزن زیادی ندارد.

ملاقه دسته برگشته

دسته بلند این وسیله، آن را برای هم‌زدن محتوی ظرف‌های بزرگ مناسب می‌کند. ضمن اینکه می‌توانید لبه برگشته آن را کنار ظرف متصل کنید و نگران افتادنش در ظرف نباشید. جنس آن از استیل و سبک است.

ملاقه قد بلند

جنس این نوع ملاقه‌ها هم از نوعی پلیمر ترکیبی است و طراحی که دارد، آن را کاملا مناسب هم زدن کرده و برای جابجا کردن غذا داخل ظروف مناسب نیست.

لیلا افشار