یکشنبه, ۱۶ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 5 May, 2024
اسیدهای چرب روغن زیتون از لخته شدن خون جلوگیری میکند
اولئیک اسید، نام اسید چرب موجود در روغن زیتون است که موجب کاهش LDL یا همان کلسترولهای بد در بدن شده و از طرف دیگر موجب بالارفتن HDL خون یا همان ماده حامل چربیها در خون میشود که این ماده از لخته شدن و رسوب خون در رگها جلوگیری میکند. دکتر محمدرضا وفا، متخصص تغذیه و رژیم درمانی با بیان این مطلب گفت: «بدترین نوع اسیدهای چرب نیز اسیدهای چرب ترانس است که عامل هیدروژنه شدن روغنهای مایع و همچنین پالمتیک و میرسیتیک هستند که اثری کاملا عکس اسیدهای چرب روغن زیتون داشته و سبب کاهش سطح HDL و افزایش LDL خون میشوند.» وی ادامه داد: «از جمله مواد غذایی که حاوی این اسیدهای چرب مضر سلامتی یعنی پالمتیک و میرسیتیک هستند، میتوان به گوشت قرمز و چربی لبنیاتی همچون کره و ماستهای پرچرب اشاره کرد که این اسیدهای چرب، سبب احتمال بروز بیشتر بیماریهایی از جمله بیماریهای قلبی و عروقی میشوند.»
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
شورای نگهبان آمریکا مجلس شورای اسلامی انتخابات دولت حجاب حسین امیرعبداللهیان جنگ دولت سیزدهم حسن روحانی انتخابات مجلس دوازدهم مجلس
تهران شهرداری تهران قتل سیل هواشناسی فضای مجازی سیلاب سامانه بارشی شهرداری آموزش و پرورش باران سلامت
خودرو قیمت طلا قیمت دلار بازار خودرو قیمت خودرو یارانه بانک مرکزی دلار مسکن ایران خودرو حقوق بازنشستگان ارز
تلویزیون سینمای ایران نمایشگاه کتاب دفاع مقدس صدا و سیما رهبر انقلاب مسعود اسکویی صداوسیما سینما موسیقی سریال مهران غفوریان
دانش بنیان
رژیم صهیونیستی اسرائیل غزه فلسطین حماس جنگ غزه روسیه اوکراین امیرعبداللهیان نوار غزه انگلیس ایالات متحده آمریکا
فوتبال پرسپولیس استقلال رئال مادرید مهدی طارمی لیگ برتر سپاهان جواد نکونام بارسلونا بازی باشگاه استقلال لیگ برتر انگلیس
باتری اپل آیفون گوگل پهپاد عکاسی ناسا مایکروسافت
خواب ویتامین بیمارستان کاهش وزن فشار خون چای سلامتی توت فرنگی آلرژی کبد چرب اعتماد به نفس