پنجشنبه, ۱۳ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 2 May, 2024
مجله ویستا

دختر می خواهید یا پسر؟


دختر می خواهید یا پسر؟

«اگر دوست دارید فرزندتان دختر باشد ماست بخورید و اگر می خواهید پسر داشته باشید گوشت ها را بر دیگر غذاها ترجیح دهید.» شاید این مطلب را بسیاری از شما در جمع دوستان، مهمانی ها و... شنیده …

«اگر دوست دارید فرزندتان دختر باشد ماست بخورید و اگر می خواهید پسر داشته باشید گوشت ها را بر دیگر غذاها ترجیح دهید.» شاید این مطلب را بسیاری از شما در جمع دوستان، مهمانی ها و... شنیده باشید، اما باید دید که این موضوع واقعیت علمی دارد یا نه؟ اگر این فرضیه برای شما هم جالب است ادامه متن را با ما همراه باشید:

یکی از متخصصان زنان در بیمارستان کوشین فرانسه به تحقیق درباره این مسئله پرداخت. وی معتقد است که با تغییر رژیم غذایی می توان جنسیت جنین را انتخاب کرد. تغذیه یا به عبارت دقیق تر، نسبت تفاوت نمک های معدنی در مواد غذایی در جنسیت کودک آینده تأثیرگذار است. این موضوع اساس تحقیقات این پزشک است و نتایج آن نیز تا ۸۰ درصد فرضیه را ثابت می کند.

وی از مدت ها پیش مشغول بررسی روی این پروژه بود تا اینکه در سال ۱۹۷۷ کادر پزشکی بخش زنان بیمارستان کوشن تصمیم گرفتند تا تحقیقی دقیق و کامل در این باره انجام دهند.

خانم هایی که مایل به انتخاب جنسیت جنین بودند درصورتی می توانستند در آزمایش شرکت کنند که دستورات رژیم غذایی را کاملاً دقیق و موبه مو انجام داده و لیست تمام خوراکی ها و نوشیدنی هایی که هر روز میل می کنند را در یک دفترچه بنویسند.

۲۰۰ خانم تمایل خود را اعلام کردند،اما ۷۵ درصد آنها در حین آزمایش انصراف دادند و سختگیری زیاد در تغذیه را دلیل خود مطرح کردند. از ۵۸نفری که تحقیق را ادامه دادند، ۴۵نفر به نتیجه دلخواه خود درمورد جنسیت جنین دست یافتند که این رقم موفقیت ۶/۷۷ درصد آزمایش را نشان می دهد. اما هنوز زود بود که به طور صددرصد رژیم غذایی راتغییر داد؛ اما نتایج مثبت گویای این بود که می توان به ادامه تحقیقات امیدوار بود.

از خانم های باردار سؤالاتی راجع به تغذیه پرسیده شد که آنها را در سه گروه تقسیم بندی می کرد: کسانی که نسبت سدیم- پتاسیم به کلسیم- منیزیوم بیش از ۵ است، کسانی که این نسبت در آنها ۸/۲ است و افرادی که مابین این دو پارامتر قرار دارند. نتایج نشان داد که در ۹۰درصد موارد مادران صاحب فرزندانی با جنسیت موردانتظار محققان شدند. آنها در واقع بدون آنکه بدانند رژیم غذایی را رعایت می کردند که در جنسیت فرزندشان تأثیرگذار بود.

رژیم دختر یا پسر؟

در رژیم غذایی جنسیت پسر،نسبت سدیم- پتاسیم در تغذیه مادر می بایست از کلسیم- منیزیوم بیش از ۵ باشد. در مقابل این نسبت درمورد جنسیت دختر باید کمتر از ۸/۲ باشد. درواقع رژیم غذایی مادر ازطریق مجراهای تناسلی (جنسی)، بر تفکیک اسپرماتوزوئیدها که یا حامل کروموزومX و یا کروموزومY هستند، تأثیر می گذارد.

همان گونه که گفتیم اگر مادر تمایل به داشتن فرزند دختر داشته باشد باید مقدار زیادی شیر بنوشد، ماست، کره، پنیر، میوه های خشک (بادام، فندق، بادام زمینی و...) به شرط آنکه شور نباشند و همچنین شکلات را در برنامه غذایی خود بگنجاند. همچنین بهتر است از نان و بیسکویت های کم نمک استفاده کند. نکته دیگر اینکه مصرف گوشت، ماهی های شور و سخت پوستان مانند میگو را کنار بگذارد و نمک پاش را نیز از سفره خود حذف کند.

در مورد رژیم غذایی پسر، خوراکی های شور وبه حداقل رساندن لبنیات، اساس تغذیه است. در این صورت مادر باید گوشت، ماهی ها، نان و میوه ها را مصرف کند و شیر، پنیر و شیرینی جات را نادیده بگیرد.

و سخن آخر اینکه...

اگر شما هم دوست دارید این آزمایش را به کار گیرید، قبل از هر اقدامی با پزشک متخصص مشورت کنید. رژیم غذایی باید در وهله اول تمام نیازهای غذایی را تأمین کند تا از بروز کمبودها پیشگیری شود. خصوصاً اینکه تمام سختی های این روش را مدنظر داشته باشید و بدانید که نتیجه آن همیشه ۱۰۰درصد نیست. همچنین رعایت چنین دستوراتی در موارد فشار خون بالا، دیابت، بیماری های قلبی، نارسایی کلیه،حالات عصبی و... مطلقاً ممنوع است.

ترجمه: مریم سادات کاظمی