دوشنبه, ۲۸ خرداد, ۱۴۰۳ / 17 June, 2024
مجله ویستا

پیش‌غذای بی‌نظیر قارچ و زیتون


پیش‌غذای بی‌نظیر قارچ و زیتون

روغن زیتون را در تابه بریزید. نان‌های تست را مکعبی خرد کنید و در تابه تفت دهید.

مواد لازم :

کره: ۴ قاشق غذاخوری

پیاز سفید خرد شده: ۲ عدد

ساقه کرفس خرد شده: ۲ عدد

قارچ حلقه شده: ۷۵۰ گرم

پودر آویشن: یک قاشق چای‌خوری

نمک و فلفل: به میزان لازم

زیتون سیاه هسته گرفته: یک فنجان

آب مرغ: یک فنجان

تخم‌مرغ زده‌شده: ۳ عدد

روغن زیتون: ۲ قاشق غذاخوری

نان تست: ۵ عدد

طرز تهیه:

۱. روغن زیتون را در تابه بریزید. نان‌های تست را مکعبی خرد کنید و در تابه تفت دهید.

۲. فر را روی ۴۰۰ درجه فارنهایت یا ۲۰۰درجه سانتی‌گراد تنظیم روشن کنید.

۳. ته ظرف فر را با کمی کره چرب کنید.

۴. کره را در یک تابه بزرگ آب کنید و کرفس و پیاز را آنقدر تفت دهید تا پیاز نرم شود. ۵

۵. قارچ، آویشن، زیتون و نمک و فلفل را اضافه کنید و آنقدر تفت دهید تا قارچ‌ها طلایی شوند.

۶. مواد را در یک کاسه بزرگ بریزید و نان‌های تست، آب مرغ و تخم‌مرغ را اضافه کنید.

۷. مایه را در ظرف فر بریزید و روی آن را با یک ورقه فویل آلومینیوم بپوشانید.

۸. ظرف را در فر بگذارید. بعد از ۲۰دقیقه فویل را بردارید و۲۰دقیقه دیگر ظرف را در فر بگذارید تا روی آن طلایی شود.

نکته سلامت:

بسیاری از متخصصان مصرف زیتون را به بیماران دیابتی توصیه می‌کنند. تحقیقات نشان داده زیتون عملکرد انسولین را بهبود می‌بخشد و قند خون را کنترل می‌کند. پزشکان معتقدند بیماران دیابتی باید هر روز به‌طور متوسط ۸ عدد زیتون را در برنامه غذایی خود بگنجانند و روغن مصرفی روزانه را با روغن زیتون جایگزین کنند.