سه شنبه, ۱ خرداد, ۱۴۰۳ / 21 May, 2024
مجله ویستا

رولت روما


رولت روما

● مواد لازم:
استیک فیله گوساله: ۱۵۰ گرم، نحوه پخت ترجیحا مدیوم
پنیر بلوچیز: ۱۵ گرم
سربرگ ریحان: ۳۰ گرم
پیاز: یک عدد کوچک
فلفل سبز: یک عدد کوچک
خامه: ۲۰ گرم
سویاسس: ۵ گرم
کیوی کوچک: …

مواد لازم:

استیک فیله گوساله: ۱۵۰ گرم، نحوه پخت ترجیحا مدیوم

پنیر بلوچیز: ۱۵ گرم

سربرگ ریحان: ۳۰ گرم

پیاز: یک عدد کوچک

فلفل سبز: یک عدد کوچک

خامه: ۲۰ گرم

سویاسس: ۵ گرم

کیوی کوچک: یک دوم

روش تهیه:

برای تهیه این استیک حتما سر فیله را از خود فیله جدا کنید. فیله‌ای به وزن تقریبی ۱۵۰ گرم مدنظر ماست. فیله ۱۵۰ گرمی را از وسط برش داده و با استیک کوب تا حدی که بافت گوشت از هم جدا نشود بکوبید.سپس فیله کوبیده شده را در سسی مرکب از یک عدد پیاز کوچک، یک عدد فلفل سبز، ۲۰ گرم خامه، ۵ گرم سویا سس و یک چهارم کیوی کوچک می‌خوابانیم تا درست و حسابی مزه‌دار شود. حداقل مدت زمان ماندن استیک در این سس حداقل ۵ ساعت است. پس از گذشت این مدت زمان فیله را از سس بیرون آورده و میان آن را با پنیر بلو چیز و سربرگ ریحان پر کنید. یک سر فیله را بر روی سر دیگر آورده، اصطلاحا می‌دوزیم. سپس با استیک کوب لبه‌های دو سر فیله را بر روی همدیگر می‌کوبیم و فیله را با دست فرم می‌دهیم. زمان پخت حدودا ۵ دقیقه است.نحوه پخت تقریبا مدیوم است.این رولت استثنایی و ساده و خوش طعم را پس از پختن برش زده و با مختصری پنیر پارمسان میل کنید.