سه شنبه, ۹ بهمن, ۱۴۰۳ / 28 January, 2025
کدو با سس
مواد لازم:
کدوی خرد شده: نیم کیلوگرم
جعفری خرد شده: نصف پیمانه
سیر له شده: یک قاشق مرباخوری
نمک: یک قاشق مرباخوری
فلفل سیاه: نصف قاشق مرباخوری
پودر خشک نعناع: نصف قاشق مرباخوری
روغن زیتون: ۴قاشق غذاخوری
روغن آفتاب گردان: دو قاشق غذاخوری
آرد: یک قاشق غذاخوری
شیر: ۲پیمانه
پنیر مازارلای رنده شده: یک پیمانه
طرز تهیه:
کدوی خرد شده را به روغن زیتون داغ اضافه کنید و هم بزنید. پس از ۲دقیقه پخت، نمک، فلفل و نعناع به آن اضافه کنید و پس از ۲دقیقه پخت سیر و جعفری به آن بیفزایید. پخت را ادامه دهید تا کدو به رنگ سبز طلایی در بیاید و کمی ترد شود. ماهیتابه را پس از پخت کنار بگذارید تا مواد کمی خنک شود. در قابلمه ای که روی شعله قرار نگرفته است، روغن آفتاب گردان اضافه کنید، سپس آرد و نمک اضافه و مخلوط کنید تا آرد در روغن حل شود.قابلمه را روی حرارت متوسط قرار دهید و به مدت ۲دقیقه تفت دهید، شیر را کم کم اضافه کنید و مرتب هم بزنید تا یک دست شود و به غلظت خامه درآید. کدوهای آماده شده را در ظرف پیرکس بریزید و با سس و سپس پنیر مازارلا روی آن را کاملا بپوشانید و در فر با درجه ۱۸۰درجه سانتی گراد قرار دهید تا پنیر ذوب شود.
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست