سه شنبه, ۲ بهمن, ۱۴۰۳ / 21 January, 2025
مجله ویستا

دسر طالبی


دسر طالبی

این دسر بسیار لذیذ و مناسب برای فصل تابستان است.
● مواد لازم:
▪ یک طالبی رسیده.
▪ آب کمتر از نصف استکان
▪ ۲تا ۴قاشق غذاخوری شکر
▪ ۲ پیمانه خامه
● طرز تهیه:
۱) پس از خارج کردن دانه ها …

این دسر بسیار لذیذ و مناسب برای فصل تابستان است.

مواد لازم:

یک طالبی رسیده.

آب کمتر از نصف استکان

۲تا ۴قاشق غذاخوری شکر

۲ پیمانه خامه

طرز تهیه:

۱) پس از خارج کردن دانه ها و پوست کردن، نصف طالبی را به اندازه های حبه قند خرد و نصف دوم را رنده کنید و در یخچال قرار دهید.

۲) طالبی های ریزشده به اندازه های کوچک را با ۲ قاشق آب و ۲ تا ۴ قاشق شکر در ظرفی روی حرارت کم قرار دهید و به مدت ۵دقیقه بپزید تا میوه کمی نرم شود.

۳) ظرف محتوی طالبی را روی یخ و آب سرد بگذارید و صبر کنید تا میوه پخته شده خنک شود.

۴) میوه را در مخلوط کن بریزید تا خوب هم بخورد و سپس به مدت یک ساعت در یخچال قرار دهید.

۵) در این مرحله خامه را هم زنید تا مخلوطی نرم و پف کرده به دست بیاید.

۶) طالبی رنده شده و پخته شده را با هم مخلوط و سپس خامه را اضافه کنید. در صورت نیاز می توانید مقداری شکر اضافه کنید.

۷) دسر را در ۶ تا ۸ظرف بریزید و به مدت یک تا ۲ ساعت در یخچال قرار دهید و سپس سرو کنید.