یکشنبه, ۱۶ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 5 May, 2024
مجله ویستا

سوپ معطر مرغ و قارچ


سوپ معطر مرغ و قارچ

● مواد لازم
▪ دو عدد گوجه فرنگی متوسط
▪ یک قاشق رب گوجه فرنگی
▪ دو قاشق غذاخوری روغن زیتون
▪ چهار حبه سیر
▪ یک عدد پیاز بزرگ خرد شده
▪ دو عدد هویج بزرگ خرد شده
▪ دو فنجان لوبیا سبز …

مواد لازم

دو عدد گوجه فرنگی متوسط

یک قاشق رب گوجه فرنگی

دو قاشق غذاخوری روغن زیتون

چهار حبه سیر

یک عدد پیاز بزرگ خرد شده

دو عدد هویج بزرگ خرد شده

دو فنجان لوبیا سبز خرد شده

یک فنجان کلم خرد شده

یک عدد شلغم خرد شده

دو عدد ساقه کرفس خرد شده

یک فنجان سبزیجات معطر (جعفری، ریحان و ...)

نمک وفلفل به میزان دلخواه

طرز تهیه

گوجه‌ فرنگی‌ها را پوست کنده و خرد کنید.

کف یک ظرف بزرگ را با روغن زیتون چرب کرده و آن را روی حرارت ملایم اجاق گاز قرار دهید.

پیاز را به آن اضافه کرده و تا طلایی رنگ شدن آن کمی صبر کنید.

سپس سیر را به مدت دو تا سه دقیقه همراه با پیاز تفت داده و تا قبل از طلایی رنگ شدن آن، سایر سبزیجات را به آن اضافه کرده و برای چند دقیقه با دیگر مواد مخلوط کرده و تفت دهید.

سبزیجات معطر را همراه با گوجه فرنگی به آن اضافه کنید و به مدت سه تا چهار ساعت روی حرارت ملایم اجاق گاز قرار دهید تا مواد بخوبی پخته شوند.

میزان کالری موجود در این سوپ ۷۹، چربی ۵/۲ گرم، سدیم ۳/۵ گرم، ۸/۲ گرم فیبر و ۹/۱ گرم پروتئین و مقادیر فراوانی از ویتامین و مواد معدنی است.