شنبه, ۱۶ تیر, ۱۴۰۳ / 6 July, 2024
مجله ویستا

کلم دکمه‌ای


کلم دکمه‌ای

کلم دکمه‌ای  :  ۱ کیلو
کره  :  ۵۰ گرم
نمک  :  ۲ قاشق مربا خوری

کلم را خوب پاک می‌کنیم و چون شته دارد در آب و نمک و سرکه خیس می‌کنیم.
در آب جوش و نمک می‌پزیم.
بیرون آورده کره داغ شده به روی آن …

کلم دکمه‌ای  :  ۱ کیلو

کره  :  ۵۰ گرم

نمک  :  ۲ قاشق مربا خوری

کلم را خوب پاک می‌کنیم و چون شته دارد در آب و نمک و سرکه خیس می‌کنیم.

در آب جوش و نمک می‌پزیم.

بیرون آورده کره داغ شده به روی آن می‌ریزیم.