دوشنبه, ۱۷ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 6 May, 2024
مجله ویستا

خورش تره (غذای کردستان)


خورش تره (غذای کردستان)

پیاز را پوست کنید، بشویید و ریز خرد کنید.

مواد لازم:

گوشت چرخ کرده: ۵۰۰ گرم

تره خرد شده: یک کیلوگرم

پیاز متوسط: یک عدد

رب گوجه فرنگی: یک قاشق چای خوری

زرشک: نیم پیمانه

روغن مایع: به مقدار لازم

ادویه (زردچوبه، نمک، فلفل سیاه، پودر لیمو): به میزان لازم

طرز تهیه:

پیاز را پوست کنید، بشویید و ریز خرد کنید.

تره ها را از قبل بشویید و خرد کنید.

پیاز را داخل قابلمه با کمی روغن تفت دهید تا طلایی شود.

گوشت را اضافه کنید و بعد از کمی تفت دادن، حرارت را کم کنید.

سپس ادویه را اضافه کنید و کمی تفت دهید. تره را اضافه کنید و بگذارید تا آب آن کمی تبخیر شود رب را بعد از ادویه به مواد بیفزایید و کمی سرخ کنید.

بعد از آن کمتر از یک پیمانه آب گرم به مواد اضافه کنید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا خورش کاملاً جا بیفتد.

در انتها زمانی که شعله گاز را خاموش کردید، زرشک را اضافه کنید و ۵دقیقه اجازه دهید تا خورش جا بیفتد. با کمی سیب زمینی سرخ شده روی آن را تزئین کنید.