دوشنبه, ۱۷ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 6 May, 2024
خورش تره (غذای کردستان)
مواد لازم:
گوشت چرخ کرده: ۵۰۰ گرم
تره خرد شده: یک کیلوگرم
پیاز متوسط: یک عدد
رب گوجه فرنگی: یک قاشق چای خوری
زرشک: نیم پیمانه
روغن مایع: به مقدار لازم
ادویه (زردچوبه، نمک، فلفل سیاه، پودر لیمو): به میزان لازم
طرز تهیه:
پیاز را پوست کنید، بشویید و ریز خرد کنید.
تره ها را از قبل بشویید و خرد کنید.
پیاز را داخل قابلمه با کمی روغن تفت دهید تا طلایی شود.
گوشت را اضافه کنید و بعد از کمی تفت دادن، حرارت را کم کنید.
سپس ادویه را اضافه کنید و کمی تفت دهید. تره را اضافه کنید و بگذارید تا آب آن کمی تبخیر شود رب را بعد از ادویه به مواد بیفزایید و کمی سرخ کنید.
بعد از آن کمتر از یک پیمانه آب گرم به مواد اضافه کنید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا خورش کاملاً جا بیفتد.
در انتها زمانی که شعله گاز را خاموش کردید، زرشک را اضافه کنید و ۵دقیقه اجازه دهید تا خورش جا بیفتد. با کمی سیب زمینی سرخ شده روی آن را تزئین کنید.
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
ایران رهبر انقلاب آمریکا مجلس شورای اسلامی انتخابات چین شورای نگهبان دولت حجاب دولت سیزدهم جنگ رسانه
هواشناسی شهرداری تهران تهران قتل فضای مجازی سلامت سیلاب شهرداری سازمان هواشناسی باران سامانه بارشی آتش سوزی
قیمت دلار ایران خودرو خودرو بانک مرکزی قیمت طلا قیمت خودرو بازار خودرو دلار حقوق بازنشستگان مسکن تورم یارانه
تئاتر محمدعلی علومی برنارد هیل تلویزیون سینمای ایران سریال مسعود اسکویی دفاع مقدس نمایشگاه کتاب صدا و سیما موسیقی سینما
دانش بنیان
اسرائیل رژیم صهیونیستی غزه فلسطین جنگ غزه حماس روسیه اوکراین طوفان الاقصی نوار غزه نتانیاهو ایالات متحده آمریکا
پرسپولیس فوتبال استقلال لیگ برتر نساجی عبدالله ویسی رئال مادرید لیگ برتر ایران سپاهان جواد نکونام بازی بارسلونا
اینترنت اپل سامسونگ آیفون تبلیغات گوگل مایکروسافت باتری پهپاد عکاسی
سازمان غذا و دارو رژیم غذایی بیمه کاهش وزن سیگار توت فرنگی دندانپزشکی فشار خون