پنجشنبه, ۱۳ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 2 May, 2024
مجله ویستا

ساندویچ سبز آهنی


ساندویچ سبز آهنی

این روزها روی بساط هر سبزی‌فروشی‌ای کلی اسفناج دیده می‌شود. این فرصت خوبی است تا یک ساندویچ جالب را برای افراد خانواده درست کنید تا آهن اسفناج به داد بدن‌شان برسد.

مواد لازم:

این روزها روی بساط هر سبزی‌فروشی‌ای کلی اسفناج دیده می‌شود. این فرصت خوبی است تا یک ساندویچ جالب را برای افراد خانواده درست کنید تا آهن اسفناج به داد بدن‌شان برسد.

مواد لازم:

اسفناج: نیم کیلو، پیاز متوسط: ۳ عدد، سیر (در صورت تمایل): ۲ حبه، گوجه‌فرنگی: ۲ عدد، پنیر پیتزا: ۱۰۰ گرم، نان تست، نمک، فلفل و روغن سرخ کردنی به میزان لازم.

طرز تهیه:

پیازها را خلالی خرد کنید و در روغن سرخ کرده تا طلایی رنگ شود. اسفناج‌ها را هم بعد از این‌که خوب شستید و خشک کردید، خرد کنید و درون پیازهای سرخ شده بریزید. در صورتی که تمایل دارید می‌توانید سیرها را هم درون مواد رنده کنید و بگذارید اسفناج کاملا بپزد. حالا گوجه‌فرنگی‌ها را درون مواد رنده کنید. نمک و فلفل را هم اضافه کرده و بگذارید کاملا بپزد و آب آن کشیده شود. حالا شعله را خاموش کنید. یک عدد نان تست بردارید، مقداری از مواد را روی نان گذاشته و کمی پنیر پیتزا روی آنها بریزید. نان تست دیگری روی نان اول بگذارید. این کار را ادامه دهید تا مواد درون ظرف تمام شود. نان‌ها را در ساندویچ ساز قرار دهید. این ساندویچ هم می‌تواند غذایی برای وعده شب باشد و هم به عنوان میان وعده می‌توانید به فرزندان بدهید تا به مدرسه ببرند و نوش جان کنند.