یکشنبه, ۲۳ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 12 May, 2024
طرز تهیه سوپ شیر با قارچ
سوپ شیر با قارچ یکی از پرطرفدار ترین پیش غذاها در بین خانواده های ایرانی محسوب میشه مخصوصا با شروع ماه رمضان خیلی از ماها دوست داریم که سر سفره های خودمون سوپ یا آش داشته باشیم، به همین دلیل در این آموزش طرز تهیه سوپ جو با شیر و قارچ که خیلی راحت ولی خوشمزه رو برای شما داریم. در این آموزش به طرز تهیه سوپ جو با شیر و قارچ می پردازیم.
مواد لازم جهت تهیه سوپ شیر با قارچ :
جو (پخته شده) ۶۰۰ گرم
مرغ نصف سینه
شیر سه لیوان
قارچ ۱۰۰-۱۵۰ گرم
پیاز دو عدد متوسط
هویج یک عدد بزرگ
فلفل دلمه نصف یک عدد
خامه ۵۰ گرم
نمک و فلفل و آب لیمو به میزان لازم
طرز تهیه سوپ شیر با قارچ :
ابتدا مرغ رو با پیاز و اگر داشتین ساقه های کرفس میذاریم تا بپزه
زمانی که مرغ ها پخته شدن جویی رو که از قبل پخته شده (*) رو به همراه آب مرغ روی حرارت میذاریم (پیاز و کرفس رو ازش جدا میکنیم)
مرغ های پخته رو ریش ریش کرده و به بقیه مواد اضافه میکنیم
هویج رو ریز رنده کرده یا خیلی ریز خورد میکنیم و به سوپ اضافه میکنیم و میذاریم کمی بجوشه تا پخته بشه
شیر رو گرم میکنیم و کم کم به سوپ اضافه میکنیم و بعد از اون فلفل دلمه ای رو که ریز خورد شده اضافه میکنیم (اگر شیر سرد باشه و به سوپ اضافه بشه می بره پس دقت کنین)
سوپ باید بجوشه تا غلیظ تر بشه و هویج و فلفل اون کاملا پخته بشن ، در این فاصله یک پیاز رو ریز خورد کرده و کمی تفت میدیم، نذارید زیاد سرخ بشه و رنگش عوض شه! در حدی که پیاز نرم بشه کافیه (من کمی هم کره به روغن اضافه میکنم تا عطرش عوض بشه)
داخل یک ظرف جداگونه در حد یک تا دو قاشق آب لیمو میریزیم و بعد قارچ ها رو داخل اون خورد میکنیم و با آب لیمو مخلوط میکنیم تا سیاه نشه (اندازه خورد کردن قارچ سلیقه ای هست، من دوست دارم ریز باشه اما میتونین درشت تر هم خورد کنین). بعد از اینکه پیاز ها سرخ شد قارچ و آب لیمو رو به پیاز ها اضافه میکنیم
اجازه میدیم کمی قارچ ها تفت بخورن (بهتره حرارت گاز زیاد باشه)
قارچ و پیاز رو به سوپ اضافه میکنیم
اجازه بدین سوپ کمی بجوشه تا به غلظت مناسب برسین (اگر سوپ خیلی غلیط شده بود میتونین به اون آب جوش اضافه کنین تا رقیق تر بشه) و بعد به اون نمک و فلفل سیاه اضافه کنین و بعد زیر گاز رو کم کنین در حدی که جوش های ریز بزنه
حالا توی یک ظرف جداگونه خامه رو بریزین
کم کم از سوپ به خامه اضافه کنین و هم بزنین
این کار رو انقدر ادامه میدیم تا دمای مخلوط خامه و سوپ بالا بره و دیگه سرد نباشه
حالا مخلوط خامه رو به سوپ اضافه میکنیم
زمانی که سوپ یکی دو تا جوش کوچیک زد اون رو از روی حرارت بر میداریم
سوپ ما آماده هست. می تونین اون رو با جعفری خورد شده یا پیازچه خورد شده تزیین کنین.
من جو رو از یک شب قبل خیس میکنم و بعد میذارم بپزه، زمانی که جو پخت اون رو فریز میکنم تا در مواقع نیاز ازش استفاده کنم.مقداری که توی دستور گفته شده جو پخته شده هست.
منبع : theoldfoodie
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
انتخابات مجلس انتخابات مجلس دوازدهم مجلس شورای اسلامی مجلس انتخابات مجلس دوازدهم انتخابات مجلس شورای اسلامی ستاد انتخابات کشور وزارت کشور رئیس جمهور رئیسی دولت سیزدهم
ایران زلزله تهران هواشناسی سیل شهرداری تهران فضای مجازی سازمان هواشناسی پلیس بارش باران قتل آموزش و پرورش
خودرو حقوق بازنشستگان ایران خودرو قیمت طلا قیمت خودرو قیمت دلار گاز بانک مرکزی بازار خودرو نمایشگاه نفت مالیات مسکن
نمایشگاه کتاب رضا عطاران تلویزیون کتاب نمایشگاه کتاب تهران سینمای ایران نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران دفاع مقدس سریال مهران مدیری تئاتر کتابخوانی
فناوری اینترنت
رژیم صهیونیستی فلسطین غزه اسرائیل جنگ غزه آمریکا روسیه حماس سازمان ملل رفح اوکراین افغانستان
پرسپولیس فوتبال استقلال لیگ برتر هوادار لیگ برتر فوتبال ایران لیگ برتر ایران رئال مادرید سپاهان لیگ قهرمانان اروپا باشگاه پرسپولیس بایرن مونیخ
رشد جهان ایلان ماسک شفق قطبی طوفان خورشیدی اپل ناسا گوگل هوش مصنوعی فیبرنوری ماهواره
استرس مغز چاقی فشار خون بارداری زایمان آسم سرماخوردگی