سه شنبه, ۱۸ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 7 May, 2024
رولت مرغ و اسفناج
مواد لازم برای ۲نفر:
سینه یک مرغ کامل
اسفناج
ژامبون
پیاز ریز شده یک عدد کوچک
روغن زیتون کمی برای داخل تابه
زعفران آب کرده و آبلیمو به میزان لازم
روش تهیه:
۱. ابتدا سینه کامل یک مرغ را که معمولا به دو تکه تقسیم میکنیم، بدون استخوان کرده و فیلههای آن را نیز جدا میکنیم.
۲. هر سینه را نیز از عرض به دو قسمت تقسیم کرده و با بیفتک کوب، خوب میکوبیم. تکههای مرغ را با زعفران، آبلیمو، نمک و فلفل مزهدار کرده و میگذاریم تا یک ساعت بماند. در این فاصله مواد میانی را آماده میکنیم.
۳. ابتدا پیاز را ریز خرد کرده و با دو قاشق روغن زیتون تفت میدهیم. وقتی سبک شد، اسفناج را اضافه کرده؛ به مواد نمک و فلفل میزنیم و همه را با هم تفت میدهیم تا عطر خوش آنها متصاعد شود.
۴. از مواد میانی لای تکههای مرغ گذاشته و آنها را رول کرده و با نخ میپیچیم. تابهای چدنی را داغ کرده و رول را در آن با حرارت بسیار زیاد استیک کرده و نخ آن را باز میکنیم.
۵. فیله گوساله را نیز کوبیده و طعمدار میکنیم. رول آماده شده را داخل آن پیچیده و دوباره با نخ میپیچیم و استیک میکنیم. نخ را باز کرده و استیک را برش میدهیم و سرو میکنیم.
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
ایران رافائل گروسی دولت سیزدهم اصفهان دولت مجلس شورای اسلامی رهبر انقلاب محمد اسلامی نیچروان بارزانی شورای نگهبان مجلس رئیس جمهور
تهران شهرداری تهران زلزله قتل پلیس دادگاه حجاب آموزش و پرورش قوه قضاییه فضای مجازی سلامت شهرداری
خودرو مالیات سایپا مسکن قیمت طلا قیمت خودرو قیمت دلار ایران خودرو بازار خودرو بانک مرکزی حقوق بازنشستگان بورس
نمایشگاه کتاب تلویزیون سینما دفاع مقدس سریال موسیقی تئاتر سینمای ایران نمایشگاه کتاب تهران کتاب صدا و سیما رسانه ملی
دانش بنیان اینوتکس دانشگاه آزاد اسلامی
اسرائیل رژیم صهیونیستی غزه فلسطین حماس رفح جنگ غزه آمریکا روسیه چین نوار غزه اوکراین
پرسپولیس فوتبال استقلال ذوب آهن لیگ برتر لیگ برتر فوتبال ایران لیگ برتر ایران نساجی بازی رئال مادرید سپاهان جواد نکونام
اپل هوش مصنوعی سامسونگ ناسا سرطان مایکروسافت آیفون گوگل ایلان ماسک باتری فضا فضاپیما
بیماران خاص رژیم غذایی کاهش وزن بیمه زیبایی دندانپزشکی فشار خون