یکشنبه, ۱۳ خرداد, ۱۴۰۳ / 2 June, 2024
مجله ویستا

طرز تهیه پیراشکی گوشت


طرز تهیه پیراشکی گوشت

● مواد لازم
▪ گوشت چرخ کرده : ۲۵۰ گرم
▪ تخم مرغ پخته : ۲ عدد
▪ پیاز داغ عسلی : ۰.۵ فنجان
▪ جعفری ساطوری شده : ۰.۵ فنجان
▪ پاپریکا : ۰.۲۵ قاشق مربا خوری
▪ فلفل : ۰.۲۵ قاشق مربا خوری
▪ دارچین : ۰.۲۵ …

مواد لازم

گوشت چرخ کرده :

۲۵۰ گرم

تخم مرغ پخته :

۲ عدد

پیاز داغ عسلی :

۰.۵ فنجان

جعفری ساطوری شده :

۰.۵ فنجان

پاپریکا :

۰.۲۵ قاشق مربا خوری

فلفل :

۰.۲۵ قاشق مربا خوری

دارچین :

۰.۲۵ قاشق مربا خوری

پیاز :

۱ قاشق سوپخوری

سس گوجه فرنگی :

۲ قاشق سوپخوری

طرز تهیه

گوشت را تفت می‌دهیم

پیاز داغ عسلی را اضافه می‌کنیم کمی آب ریخته می‌گذاریم بپزد

پاپریکا، فلفل، نمک، دارچین، آبلیمو و سس گوجه فرنگی را اضافه می‌کنیم پس از پخته شدن به‌طوری که آب گوشت کاملاً بر چیده و تمام شد تخم مرغ‌های پخته را روی گوشت رنده می‌کنیم. از روی آتش برمیداریم و جعفری ساطوری را مخلوط نموده هم می‌زنیم مایه برای پیروشکی حاضر خواهد بود.خمیر پراشکی را مطابق با دستورالعمل آمده در پیراشکی آماده می‌کنیم.خمیر را به دانه‌های خیلی کوچک در می‌آوریم و آن را با دست باز می‌کنیم.مایه گوشت را وسط آن گذارده می‌پیچیم.در قابلمه گودی که عمیق باشد مقدار زیادی روغن می‌ریزیم و آنها را در روغن سرخ می‌کنیم.حرارت چراغ را کم می‌کنیم تا پیراشکی کاملاً مغز پخت شود .از روغن بیرون آورده و سر میز می‌بریم.

ashpazi-irani.mihanblog.com