سه شنبه, ۲۶ تیر, ۱۴۰۳ / 16 July, 2024
مجله ویستا

کیک گیاهی (مخصوص گیاه خواران)


کیک گیاهی (مخصوص گیاه خواران)

رژیم گیاهی فقط به معنای خوردن برگ ها و سبزیجات و حذف کیک ها نیست. در حقیقت، خیلی از کیک های گیاهی خوشمزه تر از کیک های تهیه از فرآورده های حیوانی هستند. گاهی اوقات نیز تشخیص تفاوت …

رژیم گیاهی فقط به معنای خوردن برگ ها و سبزیجات و حذف کیک ها نیست. در حقیقت، خیلی از کیک های گیاهی خوشمزه تر از کیک های تهیه از فرآورده های حیوانی هستند. گاهی اوقات نیز تشخیص تفاوت بین آنها مشکل می باشد.

مواد لازم برای کیک گیاهی ساده

جانشین تخم مرغ ۲/۱،۱ قاشق چایخوری

شیر برنج ۱ فنجان

شیره افرا ۲/۱ فنجان

سرکه سیب ۲ قاشق چایخوری

روغن زیتون ۴/۱ فنجان

وانیل ۲/۱ قاشق چایخوری

بکینگ پودر ۲ قاشق چایخوری

جوش شیرین ۴/۱ قاشق چایخوری

آرد چند منظوره ۱ فنجان

آرد کیک ۲/۱ فنجان

نمک ۴/۱ قاشق چایخوری

طرز تهیه

فر را از قبل با ۳۵۰ درجه فارنهایت گرم نمایید. ماهی تابه را با روغن زیتون چرب کنید. سپس، به ترتیب جانشین تخم مرغ ، شیر، شیره، و بقیه موارد غیر خشک را اضافه و هم می زنید بعد مواد خشک را اضافه و مخلوط کنید. مواد را در ماهی تابه بریزید و به مدت ۳۰ تا ۴۰ دقیقه در فر قرار بدهید. برای اطمینان از پخت آن، از یک خلال دندان استفاده کنید.