چهارشنبه, ۲۶ دی, ۱۴۰۳ / 15 January, 2025
مجله ویستا
طرز تهیه سالاد شیرازی اصل خوشمزه به همراه تزیینات
سالاد شیرازی یکی از سالادهای سنتی ایرانی است که به راحتی و در مدت زمان خیلی کوتاهی با ترکیب مناسبی از خیار، گوجه، پیاز و انواع چاشنی تهیه میشود که طعم بی نظیر و خاصی دارد. اگر چه رسم بر این است که این سالاد خوشمزه را به همراه انواع غذاها و پلوها مانند لوبیا پلو، و دمپختک و ...سرو میکنند ولی یافتههای جدید حاکی از این است که عدم آگاهی از چگونگی سرو سالادها و دسرها در کنار غذا باعث مشکلات گوارشی زیادی میگردد.
علارغم ارزش غذایی بالایی که سالاد شیرازی دارد، مصرف آن میتواند برای افرادی که ناراحتی های گوارشی دارند مشکل ساز باشد و در هضم غذاهای سنگین مانند برنج و مواد نشاستهای اختلال ایجاد کند. بنابراین بهتر است این سالاد به تنهایی مصرف شود و از خوردن آن همراه با غذاهای دیگر اجتناب گردد.
امروزه یکی از هنرهای زیبا و قابل توجه، تزیین غذاست که نقش مهمی در سفره آرایی خصوصا برای میهمانیها دارد. در این مقاله قصد داریم شما را با طرز تهیه سالاد شیرازی اصل خوشمزه با انواع چاشنی و جدیدترین مدلهای تزیین آن آشنا سازیم. شما میتوانید از مدلهای ارائه شده، ایده گرفته و با تزیین سالاد بر زیبایی سفره خود بیفزایید. با ما همراه باشید...
طرز تهیه سالاد شیرازی اصل خوشمزه
مواد لازم | |
خیار درشت | 3 عدد |
گوجه متوسط | 2 عدد |
پیاز | 1 عدد |
لیمو ترش تازه | 2-3 عدد |
جعفری ساتوری شده | 1 قاشق غذاخوری |
پودر نعنا خشک | یک قاشق مرباخوری |
نمک و فلفل سیاه | به میزان لازم |
دستور تهیه:
- خیارها را پوست گرفته و به صورت نگینی ریز خرد کنید.
- گوجه و پیاز را نیز به صورت نگینی ریز خرد کنید.
- مقداری نعنا خشک و جعفری ساتوری شده به خیار، گوجه و پیاز اضافه کنید.
- در انتها آبلیموی تازه یا هر نوع چاشنی دلخواه دیگری را افزوده و مواد را با هم مخلوط کنید.
نکات مهم و اصولی در تهیه سالاد شیرازی
- چاشنی اصلی این سالاد آبلیموی تازه است ولی بسته به ذائقه خود میتوانید از انواع چاشنی های ترش مانند آبغوره، سرکه، و آب نارنج استفاده کنید.
- چاشنی دیگری که میتوانید به این سالاد اضافه کنید مخلوط سس فرانسوی، سس مایونز، روغن زیتون، سرکه و کمی نمک و شکر است که از ترکیب آن با سالاد طعم متفاوتی ایجاد میگردد.
- نسبت سبزیجات مورد استفاده برای تهیه سالاد شیرازی مهم است و بیشترین سهم را به ترتیب خیار، گوجه و پیاز دارد.
- سبزیجات مورد استفاده در تهیه سالاد باید ریز خرد شوند تا در کنار هم طعم خوبی ایجاد کنند.
- خیار را می توان با پوست یا بدون پوست در سالاد استفاده کرد.
- افزودن نعنا و جعفری به سالاد اختیاری است.
- افزودن فلفل سیاه، باعث ایجاد عطر و طعم دلپذیری در سالاد میشود ولی بسته به ذائقه خود میتوانید از فلفل سبز یا فلفل دلمهای در آن استفاده کنید.
- چاشنی سالاد باید قبل از سرو به آن اضافه شود و بهتر است چاشنی را زودتر اضافه نکنید.
جدیدترین مدل های تزیین سالاد شیرازی مجلسی
عکس سالاد شیرازی تزئین شده
تزیین سالاد شیرازی به شکل هندوانه
دیزاین سالاد شیرازی
تزیین سالاد شیرازی مجلسی
تزئین سالاد شیرازی تک نفره
تزئین سالاد شیرازی شیک
مجموعه عکس تزئین سالاد شیرازی
عکس سالاد
تزیید سالاد شیک
عکس تزئین سالاد
تزئین سالاد شیرازی به شکل قلب
دیزاین سالاد شیرازی با زیتون
عکس سالاد شیرازی تزئین شده
طرز تهیه سالاد شیرازی خوشمزه
گروه آشپزی وب
عکس سالاد
تزیید سالاد شیک
عکس تزئین سالاد
تزئین سالاد شیرازی به شکل قلب
دیزاین سالاد شیرازی با زیتون
عکس سالاد شیرازی تزئین شده
طرز تهیه سالاد شیرازی خوشمزه
گروه آشپزی وب
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست