سه شنبه, ۹ بهمن, ۱۴۰۳ / 28 January, 2025
مجله ویستا

گراتین گوشت، کلم برگ و پنیر


گراتین گوشت، کلم برگ و پنیر

کلم رنده شده را با نمک در صافی با دست مخلوط کنید و بگذارید ۱۰ دقیقه بماند. سپس با آب سرد بشویید و کاملا آب آن را بگیرید.

مواد لازم:

کره ذوب شده: کمی

کلم برگ خرد شده: نصف یک بوته

نمک: ۲ قاشق مرباخوری

روغن زیتون: یک قاشق غذاخوری

پیاز قرمز برش زده: نصف عدد

گوشت قرمز یا سفید آب پز شده: ۲۰۰ گرم ریز تکه شده

پنیر چدار رنده شده: یک پیمانه

خامه: یک پیمانه

طرز تهیه:

فر را روی ۱۸۰ درجه سانتی گراد تنظیم کنید.

ظرف پیرکس را با کمی کره چرب کنید.

کلم رنده شده را با نمک در صافی با دست مخلوط کنید و بگذارید ۱۰ دقیقه بماند. سپس با آب سرد بشویید و کاملا آب آن را بگیرید.

روغن را در ماهیتابه کمی گرم کنید و پیازها را به مدت ۳ دقیقه تفت دهید تا نرم شود. کلم، پیاز و سپس گوشت را در ظرف بریزید، روی آن پنیر و سپس خامه بریزید و به مدت ۲۰دقیقه در فر بگذارید تا بپزد.