سه شنبه, ۹ بهمن, ۱۴۰۳ / 28 January, 2025
مجله ویستا
گراتین گوشت، کلم برگ و پنیر
مواد لازم:
کره ذوب شده: کمی
کلم برگ خرد شده: نصف یک بوته
نمک: ۲ قاشق مرباخوری
روغن زیتون: یک قاشق غذاخوری
پیاز قرمز برش زده: نصف عدد
گوشت قرمز یا سفید آب پز شده: ۲۰۰ گرم ریز تکه شده
پنیر چدار رنده شده: یک پیمانه
خامه: یک پیمانه
طرز تهیه:
فر را روی ۱۸۰ درجه سانتی گراد تنظیم کنید.
ظرف پیرکس را با کمی کره چرب کنید.
کلم رنده شده را با نمک در صافی با دست مخلوط کنید و بگذارید ۱۰ دقیقه بماند. سپس با آب سرد بشویید و کاملا آب آن را بگیرید.
روغن را در ماهیتابه کمی گرم کنید و پیازها را به مدت ۳ دقیقه تفت دهید تا نرم شود. کلم، پیاز و سپس گوشت را در ظرف بریزید، روی آن پنیر و سپس خامه بریزید و به مدت ۲۰دقیقه در فر بگذارید تا بپزد.
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست