سه شنبه, ۲۳ بهمن, ۱۴۰۳ / 11 February, 2025
مجله ویستا
آیا مایکروویو مواد مغذی غذا را از بین میبرد؟
اجاقهای مایکروویو مواد مغذی خوراکیها را از بین نمیبرند، اما سبزیجاتی که آبپز میشوند، به سرعت محتوای ویتامینهای خود را از دست میدهند.
در یک بررسی در دانشگاه کورنل در آمریکا هنگامی که اسفناج درون مایکروویو پخته شد، اغلب مواد ویتامینهای آن حفظ شد.
اما هنگامی که سبزیجات دارای برگهای سبز که غنی از اسیدفولیک - نوعی ویتامینB - را آبپز کردند، ۷۷ درصد اسید فولیک خود را از دست دادند.
گوشتی که با مایکروویو پخته شده بود، نیز نسبت به گوشت سرخکرده در ماهیتابه بیشتر مواد مغذی خود را حفظ کرد.
در یک بررسی دیگر در اسپانیا در سال ۲۰۰۳ کلم براکلی که با مایکروویو آبپز شده بودند، بیشتر مواد آنتیاکسیدان خود را از دست داد. اما پختن کلم بدون آب یا بخارپز کردن آن به حفظ ویتامینهای آن کمک میکند.
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست