چهارشنبه, ۲۶ دی, ۱۴۰۳ / 15 January, 2025
مجله ویستا
بیسکویت نارگیلی
مواد لازم:
آرد سفید دویست و پنجاه گرم یا دو پیمانه
روغن جامد صد و پنجاه گرم یا یک
یک چهارم پیمانه
پودر نارگیل صد و بیست و پنج گرم یا دو و یک چهارم پیمانه
پودرقند صد و هفتاد و پنج یا یک و نیم پیمانه
طرز تهیه:
روغن و پودر قند را مخلوط کرده با همزن می زنیم تا کرم رنگ شود. آرد را افزوده، سپس پودر نارگیل را اضافه می کنیم و خمیر را حدود یک ساعت می گذاریم تا ور آید. بعد آن را روی سطح صاف پهن کرده، قالب می زنیم. جهت تزیین سفیده یا زرده تخم مرغ می کشیم.(ترافل یا پودر پسته نیز می شود). در فر با حرارت صد و هفتاد و پنج درجه سانتی گراد حدود پانزده دقیقه قرار می دهیم.
نکات مورد توجه:
۱) برای خوشمزه شدن بهتر است میزان آرد و نارگیل برابر باشد ولی برای فروش، آرد بیشتر از نارگیل باشد.
۲) قطر خمیر برای قالب زدن نیم تا یک سانت باشد.
۳) برای جدا شدن راحت تر قالبها از خمیر، کاردک را از زیر و وسط خمیر بزنید.
۴) می توانید از سفیده تخم مرغ زده شده برای روی بیسکویت استفاده کنید.
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست