چهارشنبه, ۲۶ دی, ۱۴۰۳ / 15 January, 2025
مجله ویستا

بیسکویت نارگیلی


بیسکویت نارگیلی

● مواد لازم:
▪ آرد سفید دویست و پنجاه گرم یا دو پیمانه
▪ روغن جامد صد و پنجاه گرم یا یک
▪ یک چهارم پیمانه
▪ پودر نارگیل صد و بیست و پنج گرم یا دو و یک چهارم پیمانه
▪ پودرقند صد و هفتاد …

مواد لازم:

آرد سفید دویست و پنجاه گرم یا دو پیمانه

روغن جامد صد و پنجاه گرم یا یک

یک چهارم پیمانه

پودر نارگیل صد و بیست و پنج گرم یا دو و یک چهارم پیمانه

پودرقند صد و هفتاد و پنج یا یک و نیم پیمانه

طرز تهیه:

روغن و پودر قند را مخلوط کرده با همزن می زنیم تا کرم رنگ شود. آرد را افزوده، سپس پودر نارگیل را اضافه می کنیم و خمیر را حدود یک ساعت می گذاریم تا ور آید. بعد آن را روی سطح صاف پهن کرده، قالب می زنیم. جهت تزیین سفیده یا زرده تخم مرغ می کشیم.(ترافل یا پودر پسته نیز می شود). در فر با حرارت صد و هفتاد و پنج درجه سانتی گراد حدود پانزده دقیقه قرار می دهیم.

نکات مورد توجه:

۱) برای خوشمزه شدن بهتر است میزان آرد و نارگیل برابر باشد ولی برای فروش، آرد بیشتر از نارگیل باشد.

۲) قطر خمیر برای قالب زدن نیم تا یک سانت باشد.

۳) برای جدا شدن راحت تر قالبها از خمیر، کاردک را از زیر و وسط خمیر بزنید.

۴) می توانید از سفیده تخم مرغ زده شده برای روی بیسکویت استفاده کنید.