دوشنبه, ۱۷ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 6 May, 2024
مجله ویستا

دسر خامه ای


دسر خامه ای

پنیر را با همزن برقی هم بزنید تا نرم و یکدست شود.

مواد لازم:

پنیر خامه ای: ۲۰۰گرم

شیر عسل غلیظ: یک قوطی

پوست لیموی تازه: یک قاشق مرباخوری

آب لیموی تازه: یک قاشق غذاخوری

میوه تازه دلخواه خرد شده: ۴ پیمانه

شکر: یک چهارم پیمانه

آب پرتقال: نصف پیمانه

نارگیل کمی تفت داده: نصف پیمانه

طرز تهیه:

پنیر را با همزن برقی هم بزنید تا نرم و یکدست شود.

شیر عسل، پوست لیمو و آب را خوب با هم مخلوط کنید و در لیوان های یک نفره بریزید و برای یک ساعت در یخچال بگذارید.

میوه ها را در کاسه ای بریزید، شکر و آب پرتقال را به آن اضافه و به آرامی مخلوط کنید و روی پنیر زده شده بریزید، سپس نارگیل را روی آن بریزید و سرو کنید.