یکشنبه, ۱۰ تیر, ۱۴۰۳ / 30 June, 2024
شیر خشك
![شیر خشك](/web/imgs/16/22/u4fk51.jpeg)
شیر خشک، ماده ی پودر مانندی است که وقتی آن را باآب مخلوط نمایند، شیر بدست می آید. این نوع شیر را معمولاً داخل قوطی های مقوایی بسته بندی می کنند و نگهداری آن از شیر مایع راحت تر است. چون شیر مایع را اگر داخل یخچال نگهداری نکنیم، پس از مدتی ترش می شود؛ در حالی که شیر خشک را برای مدت طولانی می توان نگهداری نمود.
تهیه شیر خشک
معمولاً برای تهیه ی شیر خشک، شیر پاستوریزه را از لوله ای که سوراخ های بسیار ریزی دارد عبور داده و سپس، این شیر را روی ورقه فولادی داغی که عاری از هر گونه میکروب است می پاشند. در این قسمت، آب شیر تبخیر می شود و اجزای تشکیل دهنده ی آن به صورت پودر پایین می ریزند. حال، شیر خشک آماده است.
انواع متفاوت شیر خشک از جمله کم چرب و یا پرچرب موجود می باشد. معمولاً چربی موجود در شیر خشک، سبب ترش شدن سریع آن می شود؛ بنابراین، اغلب شیر خشک را به صورت بدون چربی عرضه می نمایند.
شیر خشک اولین بار در قرن بیستم تهیه شد و امروزه بسیار مورد استفاده قرار می گیرد. البته هنوز نتوانسته جای شیر را بگیرد.
انتخابات انتخابات ریاست جمهوری سعید جلیلی مسعود پزشکیان انتخابات ریاست جمهوری 1403 پزشکیان انتخابات ریاست جمهوری چهاردهم انتخابات ریاست جمهوری ۱۴۰۳ انتخابات 1403 ریاست جمهوری ستاد انتخابات کشور قالیباف
هواشناسی تهران قتل آموزش و پرورش فضای مجازی سازمان هواشناسی پلیس سلامت خانواده بارش باران سیل محیط زیست
قیمت دلار قیمت خودرو قیمت طلا حقوق بازنشستگان خودرو بانک مرکزی بازار خودرو دولت سیزدهم دلار بازنشستگان قیمت سکه بورس
سینمای ایران سینما کتاب شهید تلویزیون رسانه ملی سید ابراهیم رئیسی تئاتر دفاع مقدس رامبد جوان
باتری ماهواره
اسرائیل رژیم صهیونیستی جو بایدن آمریکا غزه فلسطین روسیه دونالد ترامپ جنگ غزه ترامپ ترکیه چین
استقلال فوتبال یورو 2024 پرسپولیس باشگاه پرسپولیس علیرضا بیرانوند لیگ برتر آلمان بازی تیم ملی فوتبال ایران باشگاه استقلال جواد نکونام
الکامپ ربات اینترنت نمایشگاه الکامپ عیسی زارع پور هوش مصنوعی وزیر ارتباطات فناوری فیبر نوری گوگل مایکروسافت
گردش خون قلب افسردگی حافظه سکته مغزی پیاده روی سرطان کاهش وزن فشار خون