پنجشنبه, ۱۸ بهمن, ۱۴۰۳ / 6 February, 2025
مجله ویستا

معرفی مدل های می نی (Mini)


معرفی مدل های می نی (Mini)

● می نی - کوپر دی - ۲۰۰۷ (۲۰۰۷ Mini Cooper D )
نسل دوم خودروی می نی - کوپر دی (Mini Cooper D) از ماه آوریل سال ۲۰۰۷ بر روی خط تولید کمپانی می نی (MINI) قرار گرفت که با تغییراتی نه چندان زیاد در ظاهر و البته با اندک تغییراتی …

می نی - کوپر دی - ۲۰۰۷ (۲۰۰۷ Mini Cooper D )

نسل دوم خودروی می نی - کوپر دی (Mini Cooper D) از ماه آوریل سال ۲۰۰۷ بر روی خط تولید کمپانی می نی (MINI) قرار گرفت که با تغییراتی نه چندان زیاد در ظاهر و البته با اندک تغییراتی در سیستم پیشرانه و انتقال نیرو خودرو صورت پذیرفت. کمپانی ب ام و (BMW) که کمپانی مادر می نی است قوای محرکه دیزلی (Diesel Engine) را برای می نی - کوپر دی (Mini Cooper D) در نظر گرفته است که ۴ سیلندر بوده به حجم ۱‎/۶ لیتر و با استفاده از سیستم توربو شارژر (Turbocharger) قادر به تولید ۱۱۰ اسب بخار نیرو است. از رقبای می نی - کوپر دی (Mini Cooper D) می توان به فولکس واگن - بیتل (VW Beetle) و کرایسلر - پی تی (Chrysler PT Cruiser) کروز اشاره کرد. این خودرو در مدت زمان ۹.۹ ثانیه می تواند سرعت خود را به ۱۰۰ کیلومتر در ساعت برساند.

می نی - کوپر - ۲۰۰۶ ( ۲۰۰۶ Mini Cooper )

می نی - کوپر (Mini Cooper) خودرویی است دو در (Coupe) که در دو نوع بدون صندوق سقف ثابت (Hatch back) و سقف تاشو (Convertible) عرضه می شود و در گروه خودروهای کوچک قرار دارد. از هندلینگ و چالاکی خاصی برخوردار است و در فضاهای کوچک شهری رانندگی و پارک کردن بسیار امری راحت می نماید. از موتوری ۴ سیلندر خطی (Line) به حجم ۱‎/۶ لیتر که ساخت کمپانی بی ام و می باشد بهره مند است و می تواند حداکثر قدرتی معادل با ۱۱۵ اسب بخار را فراهم آورد. انتقال نیرو در این خودرو به محور جلو است.

می نی - کوپر - ۲۰۰۶ (۲۰۰۶ Mini Cooper )

بعد از تملک کمپانی می نی (Mini) توسط کمپانی ب ام و (BMW) مدیران کمپانی تصمیم بر احیای مدل می نی ماینر گرفته و مدل می نی کوپر را تولید کردند. با توجه به استقبال از مدل سقف ثابت (Hatchback) این خودرو مدل سقف تاشوی (Convertible) آن در سال ۲۰۰۵ روانه بازار شد. که این مدل هم از پیشرانه ای ۴ سیلندر به حجم ۱‎/۶. لیتر استفاده کرده که توانایی تولید ۱۱۵ اسب بخار را دارد و می تواند در زمان ۹‎/۸ ثانیه خود را به سرعت ۱۰۰ کیلومتر در ساعت برساند.

منبع: www.iranecar.com