چهارشنبه, ۲ خرداد, ۱۴۰۳ / 22 May, 2024
مجله ویستا

اسپاگتی با پنیر گوسفندی و نخودسبز


اسپاگتی با پنیر گوسفندی و نخودسبز

نخود و اسپاگتی را جداگانه آب پز کنید.

مواد لازم:

نخودسبزپخته - ۲پیمانه

اسپاگتی - نیم کیلوگرم

پنیر گوسفندی در تکه های کوچک - ۲۲۴گرم

روغن زیتون - ۲قاشق غذاخوری

نمک و فلفل - به اندازه کافی

طرز تهیه:

نخود و اسپاگتی را جداگانه آب پز کنید.

اسپاگتی را به قابلمه برگردانید، پنیر، روغن زیتون و سه چهارم از یک پیمانه آب اسپاگتی را که هنگام آبکش کردن نگه داشته اید، اضافه کنید و روی حرارت متعادل بپزید تا پنیر آب شود.

در این مرحله نخود، نمک و فلفل را اضافه کنید.

در صورت غلیظ شدن اسپاگتی می توان بقیه آب را به آن اضافه کرد، در غیر این صورت سرو شود.