پنجشنبه, ۱۱ بهمن, ۱۴۰۳ / 30 January, 2025
مجله ویستا
ماهی معطر
مواد لازم
نصف فنجان آرد ذرت
دو قاشق مرباخوری جعفری خشک
یک قاشق مرباخوری پودر پیاز
یک قاشق مرباخوری پودر سیر
نصف قاشق مرباخوری نمک
یک چهارم قاشق مرباخوری پوست خشک لیمو
کمی فلفل
۳۰۰ گرم ماهی قزل آلا یا فیله ماهی
یک قاشق مرباخوری کره
طرز تهیه
مواد را با هم مخلوط کرده و ماهی ها را برای یک ساعت در آن قرار دهید و روی آن را بپوشانید.
کره را در تابه ریخته و ماهی های طعم دار شده را در آن سرخ کنید.
ماهرخ جواهری
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست