دوشنبه, ۱۸ تیر, ۱۴۰۳ / 8 July, 2024
مجله ویستا
خورش قیمه
مــــــــواد لازم:
مغز ران گوساله یا گوسفند ۷۵۰ گرم
لپه ۱۰۰ گرم
پیاز سرخ کرده ۲ قاشق غذاخوری
لیموعمانی ۴ تا ۵ عدد
سیب زمینی ۵ عدد متوسط
رب گوجه فرنگی دو قاشق سوپخوری
روغن به مقدار کافی برای سرخ کردن سیب زمینی
نمک و فلفل به مقدار کافی
طــــــــرز تهیه
پس از شستن گوشت و لپه، گوشت را ریز کرده سپس با پیاز سرخ کرده و لپه را در ظرفی میریزیم و دو سه قاشق روغن به آن اضافه کرده و ظرف را روی آتش میگذاریم و لپه را به این ترتیب کمی سرخ میکنیم. این عمل از وارفتن لپه هنگام طبخ، جلوگیری مینماید. گوشت را داخل ظرف میریزیم و در آنرا میگذاریم تا آب آن کشیده شود، بعد دو لیوان آب میریزیم کمی نمک و فلفل و رب گوجه و لیمو عمانی را به آن اضافه میکنیم و میگذاریم با یک حرارت ملایم پخته شود و کاملا" جا بیافتد سیب زمینی را خلال کرده و جداگانه آنرا سرخ میکنیم و در حین سرخ کردن کمی نمک میزنیم. خورشت را بعد از آماده شدن در ظرف مناسب کشیده و سیب زمینی ها را روی آن میریزیم.
مسعود پزشکیان انتخابات ریاست جمهوری انتخابات ایران پزشکیان انتخابات ریاست جمهوری 1403 سعید جلیلی دولت چهاردهم رئیس جمهور انتخابات ریاست جمهوری چهاردهم انتخابات ریاست جمهوری ۱۴۰۳ ریاست جمهوری
سازمان هواشناسی قتل آلودگی هوا تهران کنکور شهرداری تهران سلامت آموزش و پرورش قوه قضاییه پلیس پلیس راهور محیط زیست
قیمت دلار قیمت طلا قیمت خودرو خودرو بانک مرکزی بازار خودرو بورس واردات خودرو قیمت سکه دلار حقوق بازنشستگان بازار سرمایه
عاشورا کتاب برد پیت امام حسین (ع) تلویزیون سینمای ایران کربلا رسانه ملی دفاع مقدس سینما سریال تئاتر
کنکور ۱۴۰۳ باتری ربات
رژیم صهیونیستی جنگ غزه غزه فلسطین روسیه فرانسه اسرائیل انگلیس چین جو بایدن حزب الله لبنان دونالد ترامپ
فوتبال پرسپولیس استقلال یورو 2024 باشگاه پرسپولیس لیگ برتر خوان کارلوس گاریدو نقل و انتقالات لیگ برتر علیرضا بیرانوند تیم ملی اسپانیا تیم ملی آلمان ترکیه
هوش مصنوعی اینترنت اینستاگرام ناسا سامسونگ شیائومی مریخ نوآوری گوگل وزیر ارتباطات
رژیم غذایی کودک ویتامین گرمازدگی سردرد تب دانگ آلزایمر کاهش وزن