دوشنبه, ۱۷ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 6 May, 2024
مجله ویستا

سالادی لبنانی به نام تبوله


سالادی لبنانی به نام تبوله

مواد لازم:
بلغور خام: یک پیمانه،
جعفری و گشنیز ساطوری شده: شش پیمانه،
نعنای تازه خرد شده: یک قاشق غذاخوری،
گوجه‌فرنگی متوسط: سه عدد،
پیازچه: هفت ساقه،
لیموترش تازه: چهار عدد، …

مواد لازم:

بلغور خام: یک پیمانه،

جعفری و گشنیز ساطوری شده: شش پیمانه،

نعنای تازه خرد شده: یک قاشق غذاخوری،

گوجه‌فرنگی متوسط: سه عدد،

پیازچه: هفت ساقه،

لیموترش تازه: چهار عدد،

نمک، فلفل، روغن زیتون به میزان لازم.

طرز تهیه:

توجه کنید بلغوری که در این سالاد استفاده می‌شود، باید خام باشد. بلغور لبنانی، نرم‌تر و ریزتر از بلغورهای ایران است، اما با بلغورهای ایران هم می‌توانید این سالاد را تهیه کنید. همچنین می‌توانید بلغور را توسط خردکن ریز کنید. برای تهیه سالاد، بلغور را به مدت نیم‌ساعت خیس کنید. بعد از گذشت این مدت، بلغورها را در صافی بریزید و آنقدر فشار دهید تا آب اضافه آن گرفته شود. حالا گوجه‌فرنگی‌ها را نگینی و ریز خرد و به بلغور اضافه کنید. آب لیموترش‌ها را هم بگیرید و به همراه مقداری روغن زیتون، روی بلغور بریزید. نمک و فلفل سالاد را هم اضافه کنید. سپس پیازچه‌ها را با قسمت سبز آن خرد کنید و به همراه جعفری و گشنیز و نعنای خرد شده روی بلغور بریزید و خوب بهم بزنید تا تمام مواد با هم مخلوط شود. سالاد را در ظرف مناسبی بریزید و به مدت نیم ساعت درون یخچال بگذارید تا مواد خوب مخلوط و سالاد آماده شود.