سه شنبه, ۱ خرداد, ۱۴۰۳ / 21 May, 2024
مجله ویستا

ران مرغ سوخاری همراه با سس ماست


● مواد لازم :
ماهیچه مرغ: ۶عدد
آرد: ۴ قاشق سوپخوری
نمك و فلفل : به میزان لازم
فلفل قرمز: یك دوم قاشق چایخوری
آبلیمو: ۳ قاشق سوپخوری
تخم مرغ: ۲عدد
پودرسوخاری : ۱ پیمانه
پنیر پیتزا: …

مواد لازم :

ماهیچه مرغ: ۶عدد

آرد: ۴ قاشق سوپخوری

نمك و فلفل : به میزان لازم

فلفل قرمز: یك دوم قاشق چایخوری

آبلیمو: ۳ قاشق سوپخوری

تخم مرغ: ۲عدد

پودرسوخاری : ۱ پیمانه

پنیر پیتزا: ۸۰گرم

لیموترش تازه : ۱عدد

ماست : ۲ پیمانه

روغن : به میزان لازم

طرز تهیه

ابتدا ماهیچه های مرغ را پوست كنده ، آن گاه به نمك ، فلفل و آب لیموترش آغشته می كنیم تا به مدت یك ساعت بماند. پنیر رنده شده را باپودرسوخاری مخلوط می كنیم و ماهیچه مرغ را با مایه تخم مرغ آغشته می كنیم و مجددا در مخلوط پودر سوخاری می غلتانیم ، سپس آن را در روغن داغ سرخ می كنیم تا طلایی رنگ شود، پس ازسرخ كردن به شكل دایره روی برگ های كاهو درظرف موردنظر قرار داده و به دلخواه تزیین وسپس به همراه سس ماست سرو می كنیم .

طرز تهیه سس ماست :

ابتدا ماست را مقداری هم می زنیم ، سپس نمك و فلفل قرمز و آبلیمو را اضافه می كنیم ،آن گاه مایه را كاملا مخلوط می كنیم تا یك دست شود. سس ماست آماده است.

ساناز مینایی