یکشنبه, ۷ بهمن, ۱۴۰۳ / 26 January, 2025
مجله ویستا
کنجد کاراملی
این شیرینی بسیار ساده است و شاید تهیه و پختش نیم ساعت هم طول نکشه!..نه فر می خواد نه اندازه گیری دقیق!
مواد لازم
کنجد ۲۵۰ گرم
شگر ۲۵۰ گرم
روغن کمی
طرز تهیه :
کنجد ها را دورن تابه ایی بریزید و چند دقیقه وری حرارت ملایم قرار بدهید تا کمی تغییر رنگ پیدا کنند ...کنجد ها را در بشقابی بریز و بگذارید تا خنک شوند
شکر را درون ماهی تابه بریزید و گاهی هم بزنید تا شکر ها کارمل شوند و رنگشان قهوه ایی روشن شود ..کنجد ها را دورن شکر بریزید...و مخلوط کنید..دیگر نایازی به حرارت نیست
حال ایم مواد را درون سینی که کمی ان را چرب نموده اید بریزید و با گوشت کوب یا قاشق یا هر وسیله ایی که دلتان می خواهد صافش کنید...اگر می خواهید قالب بزنید ( که کار چندان اسانی نیست ) و اگرنه بگذارید خنک شود سپس ان ها را تکه تکه کنید...
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست