یکشنبه, ۷ بهمن, ۱۴۰۳ / 26 January, 2025
مجله ویستا

کنجد کاراملی


کنجد کاراملی

این شیرینی بسیار ساده است و شاید تهیه و پختش نیم ساعت هم طول نکشه!..نه فر می خواد نه اندازه گیری دقیق!
● مواد لازم
▪ کنجد ۲۵۰ گرم
▪ شگر ۲۵۰ گرم
▪ روغن کمی
● طرز تهیه :
کنجد ها را دورن …

این شیرینی بسیار ساده است و شاید تهیه و پختش نیم ساعت هم طول نکشه!..نه فر می خواد نه اندازه گیری دقیق!

مواد لازم

کنجد ۲۵۰ گرم

شگر ۲۵۰ گرم

روغن کمی

طرز تهیه :

کنجد ها را دورن تابه ایی بریزید و چند دقیقه وری حرارت ملایم قرار بدهید تا کمی تغییر رنگ پیدا کنند ...کنجد ها را در بشقابی بریز و بگذارید تا خنک شوند

شکر را درون ماهی تابه بریزید و گاهی هم بزنید تا شکر ها کارمل شوند و رنگشان قهوه ایی روشن شود ..کنجد ها را دورن شکر بریزید...و مخلوط کنید..دیگر نایازی به حرارت نیست

حال ایم مواد را درون سینی که کمی ان را چرب نموده اید بریزید و با گوشت کوب یا قاشق یا هر وسیله ایی که دلتان می خواهد صافش کنید...اگر می خواهید قالب بزنید ( که کار چندان اسانی نیست ) و اگرنه بگذارید خنک شود سپس ان ها را تکه تکه کنید...