جمعه, ۷ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 26 April, 2024
کرم تیرامیسو
مواد لازم:
پنیر خامهای:
۴۰۰گرم
خامه فرمگرفته:
۴۰۰ گرم
پودر شکر:
۱۵۰ گرم
پودر نسکافه:
۳ قاشق غذاخوری
بیسکویت لیدی فینگر:
به تعداد لازم
قهوه فرانسه دم کرده :
یک فنجان
روش تهیه:
ابتدا پودر نسکافه و پودر شکر را با هم آسیاب کرده و الک میکنیم، پنیر خامهای و خامه را با هم مخلوط میکنیم و در حد مخلوطشدن با همزن برقی هم میزنیم. نیمی از مخلوط پودر شکر و پودر نسکافه را به مواد اضافه میکنیم و در حد مخلوط شدن مواد را به هم میزنیم. ظرف ترجیحا چینی یا سرامیک با ارتفاع نسبتا کم در نظر میگیریم. مقداری از کرم آماده را داخل ظرف ریخته و پخش میکنیم و از مخلوط پودری روی سطح آن الک میکنیم. چند لیدی فینگر را داخل قهوه فرانسه زده و روی کرم میچینیم و دوباره روی آن را با کرم میپوشانیم. این کار را ادامه میدهیم تا ظرف پر شود. روی ظرف را در نهایت از پودری که داریم الک کرده و با شکلات تزئین میکنیم. سپس آن را به مدت ۱۰ تا ۱۲ ساعت داخل یخچال میگذاریم تا خودش را بگیرد. حتما تیرامیسو باید یک شب در یخچال بماند تا لذیذ و آماده مصرف شود.
مجله زندگی ایده آل
باز نشر اختصاصی: مجله اینترنتی Bartarinha.ir
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
خرید میز و صندلی اداری
خرید بلیط هواپیما
گیت کنترل تردد
غزه طالبان افغانستان توماج صالحی حجاب رئیسی رهبر انقلاب کارگران سریلانکا پاکستان مجلس شورای اسلامی دولت
کنکور زاهدان تهران سیل هواشناسی سازمان سنجش شهرداری تهران پلیس سلامت فراجا زنان وزارت بهداشت
قیمت خودرو سازمان هواشناسی قیمت طلا خودرو قیمت دلار دلار بازار خودرو بانک مرکزی ایران خودرو ارز مسکن قیمت سکه
ترانه علیدوستی تلویزیون گردشگری سینمای ایران مهران مدیری کتاب تئاتر موسیقی شعر
کنکور ۱۴۰۳ عبدالرسول پورعباس
اسرائیل رژیم صهیونیستی جنگ غزه فلسطین روسیه حماس اوکراین طوفان الاقصی ترکیه اتحادیه اروپا عربستان انگلیس
فوتبال پرسپولیس سردار آزمون استقلال بازی بارسلونا باشگاه پرسپولیس باشگاه استقلال فوتسال تراکتور لیگ برتر انگلیس والیبال
تیک تاک بنیاد ملی نخبگان همراه اول فیلترینگ وزیر ارتباطات تبلیغات اپل ناسا
مالاریا کاهش وزن استرس پیری سلامت روان داروخانه کمبود پرستار