چهارشنبه, ۲۶ دی, ۱۴۰۳ / 15 January, 2025
مجله ویستا
سوپ لوبیا سفید با برگ چغندر
مواد لازم
یک فنجان لوبیا سفید
یک عدد پیاز کوچک
یک قاشق غذاخوری سیر خرد شده
۲ فنجان و نیم آب مرغ
نصف فنجان برگ چغندر
یک چهارم فنجان پاستا ریز سوپی
دو عدد برگ بو
یک قاشق غذاخوری رزماری تازه
یک قاشق غذاخوری جعفری
مقداری نمک
کمی فلفل
طرز تهیه
پیازهای خرد شده را در کمی روغن تفت داده و پس از پنج دقیقه سیر را به آن اضافه کرده و برای یک دقیقه حرارت دهید.
لوبیا سفید را از قبل پخته و از صافی رد کنید.
سپس به مواد درون قابلمه اضافه کرده و آب مرغ، برگ بو، رزماری، نمک و فلفل را به آن اضافه کرده و صبر کنید تا محتویات درون قابلمه به جوش آید.
در قابلمه را گذاشته و صبر کنید تا سوپ برای ۱۵ دقیقه پخته و جا بیفتد.
سپس برگ چغندر و ماکارونی شکلی را به آن اضافه کرده و صبر کنید تا برای ۱۵ دقیقه مواد بپزند.
جعفری و رزماری را در مرحله آخر اضافه کنید و با پنیر پارمسان آن را تزئین کنید.
اگر آب سوپ کم شده بود در آخر از آب جوشیده برای رقیق کردن آن استفاده کنید.
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست