دوشنبه, ۱۷ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 6 May, 2024
مجله ویستا

سوپ لوبیا سفید با برگ چغندر


سوپ لوبیا سفید با برگ چغندر

● مواد لازم
▪ یک فنجان لوبیا سفید
▪ یک عدد پیاز کوچک
▪ یک قاشق غذاخوری سیر خرد شده
▪ ۲ فنجان و نیم آب مرغ
▪ نصف فنجان برگ چغندر
▪ یک چهارم فنجان پاستا ریز سوپی
▪ دو عدد برگ بو
▪ یک قاشق …

مواد لازم

یک فنجان لوبیا سفید

یک عدد پیاز کوچک

یک قاشق غذاخوری سیر خرد شده

۲ فنجان و نیم آب مرغ

نصف فنجان برگ چغندر

یک چهارم فنجان پاستا ریز سوپی

دو عدد برگ بو

یک قاشق غذاخوری رزماری تازه

یک قاشق غذاخوری جعفری

مقداری نمک

کمی فلفل

طرز تهیه

پیازهای خرد شده را در کمی روغن تفت داده و پس از پنج دقیقه سیر را به آن اضافه کرده و برای یک دقیقه حرارت دهید.

لوبیا سفید را از قبل پخته و از صافی رد کنید.

سپس به مواد درون قابلمه اضافه کرده و آب مرغ، برگ بو، رزماری، نمک و فلفل را به آن اضافه کرده و صبر کنید تا محتویات درون قابلمه به جوش آید.

در قابلمه را گذاشته و صبر کنید تا سوپ برای ۱۵ دقیقه پخته و جا بیفتد.

سپس برگ چغندر و ماکارونی شکلی را به آن اضافه کرده و صبر کنید تا برای ۱۵ دقیقه مواد بپزند.

جعفری و رزماری را در مرحله آخر اضافه کنید و با پنیر پارمسان آن را تزئین کنید.

اگر آب سوپ کم شده بود در آخر از آب جوشیده برای رقیق کردن آن استفاده کنید.