چهارشنبه, ۲۶ دی, ۱۴۰۳ / 15 January, 2025
مجله ویستا
خوراك بابونه (قاتق بابونه)
مواد لازم:
بابونه شیرازی یا بابونه سبزمحلی:
یك و نیماستكان معمولی
تخممرغ:
۴ تا ۵ عدد
روغن حیوانی:
۶ قاشق پرغذا خوری
ادویه:
یك قاشق مرباخوری
آرد گندم:
یك استكان
پیاز متوسط:
۴ عدد
طرز تهیه:
پیازها را ریز خرد كرده در روغن تفت میدهیم،به قدری كه طلایی رنگ شوند. سپس آردها راریخته مجددا تفت میدهیم، بعد كمكمآبجوش را اضافه میكنیم و تند هم میزنیم تا بهدلخواه خودمان غلظت غذا به دست آید. سپستخممرغ و بابونه را اضافه كرده آنها را دممیكنیم، حداقل ۲ ساعت تا كاملا جا افتادهشوند. نمك، فلفل و ادویه را هم اضافه میكنیم.ناگفته نماند، زمانی كه تخممرغ را مخلوطمیكنید. تند بهم بزنید تا تخممرغها از هم بازشوند و كاملا مخلوط این خوراك گردند.
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست