پنجشنبه, ۱۳ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 2 May, 2024
مجله ویستا

خوراك‌ بابونه‌ (قاتق‌ بابونه‌)


● مواد لازم‌:
▪ بابونه‌ شیرازی‌ یا بابونه‌ سبزمحلی‌: یك‌ و نیم‌استكان‌ معمولی‌
▪ تخم‌مرغ‌: ۴ تا ۵ عدد
▪ روغن‌ حیوانی‌: ۶ قاشق‌ پرغذا خوری‌
▪ ادویه‌: یك‌ قاشق‌ مرباخوری‌
▪ آرد …

مواد لازم‌:

بابونه‌ شیرازی‌ یا بابونه‌ سبزمحلی‌:

یك‌ و نیم‌استكان‌ معمولی‌

تخم‌مرغ‌:

۴ تا ۵ عدد

روغن‌ حیوانی‌:

۶ قاشق‌ پرغذا خوری‌

ادویه‌:

یك‌ قاشق‌ مرباخوری‌

آرد گندم‌:

یك‌ استكان‌

پیاز متوسط:

۴ عدد

طرز تهیه‌:

پیازها را ریز خرد كرده‌ در روغن‌ تفت‌ می‌دهیم‌،به‌ قدری‌ كه‌ طلایی‌ رنگ‌ شوند. سپس‌ آردها راریخته‌ مجددا تفت‌ می‌دهیم‌، بعد كم‌كم‌آب‌جوش‌ را اضافه‌ می‌كنیم‌ و تند هم‌ می‌زنیم‌ تا به‌دلخواه‌ خودمان‌ غلظت‌ غذا به‌ دست‌ آید. سپس‌تخم‌مرغ‌ و بابونه‌ را اضافه‌ كرده‌ آنها را دم‌می‌كنیم‌، حداقل‌ ۲ ساعت‌ تا كاملا جا افتاده‌شوند. نمك‌، فلفل‌ و ادویه‌ را هم‌ اضافه‌ می‌كنیم‌.ناگفته‌ نماند، زمانی‌ كه‌ تخم‌مرغ‌ را مخلوطمی‌كنید. تند بهم‌ بزنید تا تخم‌مرغ‌ها از هم‌ بازشوند و كاملا مخلوط این‌ خوراك‌ گردند.