شنبه, ۳۰ تیر, ۱۴۰۳ / 20 July, 2024
مجله ویستا

کیلکا کورن پزون


کیلکا کورن پزون

● مواد لازم برای ۴ نفر:
▪ کنسرو ذرت (دانه یا بچه ذرت): یک قوطی
▪ زنجبیل: یک قاشق غذاخوری پر، رنده شده
▪ سیر: ۴ حبه
▪ عصاره یا آب مرغ: نیم لیتر
▪ پوست یک لیموی تازه
▪ کاری: یک قاشق چای‌خوری
▪ …

مواد لازم برای ۴ نفر:

کنسرو ذرت (دانه یا بچه ذرت):

یک قوطی

زنجبیل:

یک قاشق غذاخوری پر، رنده شده

سیر:

۴ حبه

عصاره یا آب مرغ:

نیم لیتر

پوست یک لیموی تازه

کاری:

یک قاشق چای‌خوری

ماهی کیلکا:

برای هر نفر ۳ عدد

جعفری خرد شده:

به مقدار کافی

ماست چکیده:

یک لیوان

پیاز خرد شده:

یک عدد بزرگ

روغن زیتون:

به میزان لازم

نمک و فلفل:

به میزان لازم

ذوق هنری:

به میزان لازم

روش تهیه:

روغن زیتون را داخل قابلمه ریخته و سیر به درون آن شناور می‌شود. زنجبیل را هم در همین مرحله اضافه کنید.

حالا نوبت پیاز است که اهمیت زیادی دارد و پایه غذای ماست.

کاری را به پیاز اضافه کنید و بگذارید سرخ شود.

پوست لیمو ترش را به مواد اضافه کنید و اجازه بدهید تا سرخ شوند.

ذرت را اضافه کنید.

ذرت که خوب تفت خورد آب مرغ وارد کار می‌شود.

بعد از ۰۱ دقیقه جوش خوردن مواد را با گوشت‌کوب برقی هم میکس کنید.

به مواد درون قابلمه، ماست، جعفری و آب لیموترش را اضافه کنید.

سوپ ما بعد از چند قل آماده است.

ماهی کیلکا را به چوب زده و سرخ کنید و آن را طبق عکس روی ظرف سوپ بگذارید.

مراحل:

به جای حبه سیر می توانید از سیر تازه استفاده کنید. که حتی ممکن است بیشتر دوستش داشته باشید.

مخلوط کن یکی از چیزهایی است که هرگز در درست کردن سوپ استفاده از آن را فراموش نکنید.

ماهی کیلکا را همانند تصویر سرخ کنید. از خوردن ماهی نترسید، مزه این ماهی دلپذیر است. سرخ شدن ماهی کیلکا با دمای بالا باعث می‌شودکه تیغ های آن پوک شده و از بین برود.

فوت آشپزی:

ماهی کیلکا هیچ اضافه‌ای ندارد. نحوه سرخ کردن آن به این شکل است که روی آن روغن می‌ریزیم و با دمای بالا آن را درون تابه سرخ می کنیم و می گذاریم کاملا برشته شود.

نکته:

ماهی کیلکا که به‌عنوان مزه به سوپ ما اضافه شده طعم دلپذیرتری به غذای ما می دهد ضمن این که از نظر طراحی هم می تواند شما را صاحب مدال المپیک کند!