چهارشنبه, ۲۶ دی, ۱۴۰۳ / 15 January, 2025
مجله ویستا
دسر زردآلو
موادلازم:
زردآلوی تازه بدون هسته نیم کیلوگرم
شکر نصف پیمانه
گلاب نصف پیمانه
خلال بادام نصف قاشق غذاخوری
خلال پسته نصف قاشق غذاخوری
آب به مقدار لازم
طرزتهیه:
ابتدا زردآلوهای بدون هسته را ریز خرد میکنیم و با مقدار کمیآب، بخارپز میکنیم به نحوی که بافت آن بهطور کامل نرم شود. سپس آن را از صافی رد میکنیم. در حالی که زردآلو صاف شده را روی شعله کم حرارت میدهیم، به تدریج شکر و گلاب را به آن میافزاییم تا شکر به طور کامل حل شود.
سپس پیش از سرد شدن پوره، آن را در یک بشقاب تخت ریخته و سطح آن را صاف میکنیم و با خلال بادام و پسته تزیین میکنیم.
این پوره به خصوص به هنگام هوای گرم یک میان وعده مناسب برای کودکان و سایر افراد از جمله سالمندان است..
چنانچه زردآلو خیلی شیرین و رسیده باشد، میتوانیم از مقدار کمتری آب و شکر برای تهیه پوره استفاده کنیم. این پوره را میتوان به محض آماده شدن مصرف کرد و یا مدتی در یخچال گذاشت تا خنک شود.
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست