دوشنبه, ۳۱ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 20 May, 2024
مجله ویستا
بسکویت نمکی
مواد لازم:
خامه=۲/۱ پیمانه
شیر=۲/۱ پیمانه
نمک=۲/۱ قاشق مرباخوری
آرد=۱و ۴/۳ پیمانه
بیکینگ پودر=۳ قاشق مرباخوری
طرز تهیه:
خامه و شیر را در ظرف گودی با همزن دستی بزنید تا یکدست شود. بعد نمک را اضافه کرده و دوباره هم بزنید.مواد خشک را در ظرف دیگری با هم الک کنید.(۳ بار این کار را انجام دهید)و به مایه بالا اضافه کنید و هم بزنید تا خمیری یکنواخت بدست آید. به طور متوالی از این خمیر به اندازه یک قاشق سوپخوری برداشته،گلوله کنید و در سینی فر چرب شده قرار دهید و در فری که از قبل با حرارت ۱۹۰ درجه سانتیگراد گرم شده،به مدت ۱۵ الی ۲۰ دقیقه بگذارید؛تا زمانی که پخت کامل صورت گیرد و کمی طلایی شود. شیرینی ها را از فر خارج کنید و روی پنجره سیمی خنک کنید.شیرینی ها آماده سرو می باشند.
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
سیدابراهیم رئیسی رئیس جمهور سید ابراهیم رئیسی ایران بالگرد رئیسی ابراهیم رئیسی سقوط بالگرد رئیسی سقوط بالگرد دولت سیزدهم مجلس شورای اسلامی دولت
هلال احمر جمعیت هلال احمر تهران سیل هواشناسی سلامت مشهد سیل مشهد بارش باران آموزش و پرورش پلیس سازمان هواشناسی
یارانه هوش مصنوعی مالیات قیمت دلار خودرو دلار حقوق بازنشستگان قیمت خودرو ایران خودرو قیمت طلا بازار خودرو بورس
سینما سینمای ایران نمایشگاه کتاب تلویزیون لیلا حاتمی زری خوشکام علی حاتمی کتاب فیلم نمایشگاه کتاب تهران
قرآن ایلان ماسک مریخ
روسیه جمهوری اسلامی ایران اتحادیه اروپا رژیم صهیونیستی غزه اسرائیل فلسطین آمریکا جنگ غزه حماس چین اوکراین
فوتبال پرسپولیس لیگ برتر انگلیس استقلال لیگ برتر منچسترسیتی فدراسیون فوتبال بازی تراکتور بارسلونا باشگاه پرسپولیس اشکان دژاگه
گوگل هواپیما آیفون اپل تبلیغات اینترنت نمایشگاه ایران هلث
خواب سازمان غذا و دارو استرس کاهش وزن پزشک سلامت روان ویتامین دیابت