دوشنبه, ۳۱ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 20 May, 2024
مجله ویستا

بسکویت نمکی


بسکویت نمکی

● مواد لازم:
▪ خامه=۲/۱ پیمانه
▪ شیر=۲/۱ پیمانه
▪ نمک=۲/۱ قاشق مرباخوری
▪ آرد=۱و ۴/۳ پیمانه
▪ بیکینگ پودر=۳ قاشق مرباخوری
● طرز تهیه:
خامه و شیر را در ظرف گودی با همزن دستی بزنید تا یکدست …

مواد لازم:

خامه=۲/۱ پیمانه

شیر=۲/۱ پیمانه

نمک=۲/۱ قاشق مرباخوری

آرد=۱و ۴/۳ پیمانه

بیکینگ پودر=۳ قاشق مرباخوری

طرز تهیه:

خامه و شیر را در ظرف گودی با همزن دستی بزنید تا یکدست شود. بعد نمک را اضافه کرده و دوباره هم بزنید.مواد خشک را در ظرف دیگری با هم الک کنید.(۳ بار این کار را انجام دهید)و به مایه بالا اضافه کنید و هم بزنید تا خمیری یکنواخت بدست آید. به طور متوالی از این خمیر به اندازه یک قاشق سوپخوری برداشته،گلوله کنید و در سینی فر چرب شده قرار دهید و در فری که از قبل با حرارت ۱۹۰ درجه سانتیگراد گرم شده،به مدت ۱۵ الی ۲۰ دقیقه بگذارید؛تا زمانی که پخت کامل صورت گیرد و کمی طلایی شود. شیرینی ها را از فر خارج کنید و روی پنجره سیمی خنک کنید.شیرینی ها آماده سرو می باشند.