سه شنبه, ۱ خرداد, ۱۴۰۳ / 21 May, 2024
مجله ویستا

پاستیتسیو، خوراکی اصالتا یونانی


پاستیتسیو، خوراکی اصالتا یونانی

● مواد لازم برای ۴ تا ۶ نفر
گوشت گوساله چرخ‌کرده : ۴۵۰ گرم
پیاز بزرگ ساطوری: یک عدد
رب گوجه‌فرنگی: ۴ قاشق غذاخوری
آب مرغ یک پیمانه: ۲۵۰ میلی‌لیتر
دارچین: یک قاشق چایخوری
پاستای …

مواد لازم برای ۴ تا ۶ نفر

گوشت گوساله چرخ‌کرده : ۴۵۰ گرم

پیاز بزرگ ساطوری: یک عدد

رب گوجه‌فرنگی: ۴ قاشق غذاخوری

آب مرغ یک پیمانه: ۲۵۰ میلی‌لیتر

دارچین: یک قاشق چایخوری

پاستای فرمی: ۳۰۰ گرم

خامه سفت: ۳۰۰ میلی‌لیتر

کره: ۲۵ گرم

آرد: ۲۵ گرم

گوجه‌فرنگی متوسط ورقه ورقه: ۲ عدد

نمک و فلفل: به میزان لازم

روش تهیه :

فر را روی ۲۰۰ درجه سانتی‌گراد گرم کنید. گوشت چر‌خ‌کرده و پیاز را در یک تابه نسوز بدون روغن روی شعله متوسط تفت دهید. دائم آن را هم بزنید تا پیاز نرم شده و گوشت قهوه‌ای کم‌رنگ شود.

رب گوجه‌فرنگی،‌ دارچین و آب مرغ را اضافه کرده و کمی نمک و فلفل بزنید. در تابه بسته و ۱۰ دقیقه آن را بجوشانید.

پاستا را در یک قابلمه آب جوشان و نمک ۱۲-۱۰ دقیقه بجوشانید تا نرم شود،‌ اما کامل نپزید.

در یک ظرف نسوز مناسب که چرب شده است پاستا و مایه گوشت را به ترتیب لایه لایه بچینید.

کره را در یک قابلمه آب کنید، آرد را ۳۰ ثانیه در آن تفت داده و خامه را اضافه کنید. هنگامی که سس گرم شد و مواد کاملاً و یک‌دست با هم مخلوط شدند نمک و فلفل زده و از روی شعله بردارید.

چند قاشق از سس را روی مایه گوشت و پاستا ریخته و گوجه‌فرنگی‌های حلقه‌حلقه را روی آن بچینید. باقی سس را روی گوجه‌فرنگی ریخته و ۳۰ تا ۳۵ دقیقه در فر قرار دهید تا روی آن طلایی شود سپس با سالاد سرو کنید.

نکات:

۱- می‌توانید برای تهیه سس به جای خامه از ۲۰۰ میلی‌لیتر شیر استفاده کنید اما سس را بیشتر حرارت دهید تا غلیظ شود.

۲ - می‌توانید مقداری آرد سوخاری روی سس بپاشید تا روی آن خوش‌رنگ‌تر شود.