جمعه, ۲۸ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 17 May, 2024
مجله ویستا

ساندویچ سالاد مرغ


ساندویچ سالاد مرغ

● مواد لازم
▪ یک دسته کرفس (حدود ۵/۱ کیلوگرم)
▪ ۵،/۱ کیلوگرم مرغ
▪ ۵/۲ لیتر آب سرد
▪ یک عدد هویج بزرگ و درشت خرده شده
▪ یک عدد پیاز متوسط خرد شده
▪ یک قاشق چای خوری فلفل سیاه
▪ نمک به اندازه …

مواد لازم

یک دسته کرفس (حدود ۵/۱ کیلوگرم)

۵،/۱ کیلوگرم مرغ

۵/۲ لیتر آب سرد

یک عدد هویج بزرگ و درشت خرده شده

یک عدد پیاز متوسط خرد شده

یک قاشق چای خوری فلفل سیاه

نمک به اندازه کافی

برای سس:

۳ عدد زرده تخم مرغ

۳، قاشق سوپ خوری سرکه سفید

یک قاشق چای خوری پودر خردل

یک و یک چهارم پیمانه روغن زیتون

طرز تهیه

کرفس را پاک کرده، قسمت روشن ساقه ها را جدا کنید. آن را به قطعات درشت خرد کنید و خوب بشویید. نیمی از کرفس، مرغ، آب، هویج، پیاز، فلفل سیاه و نمک را در ظرفی ریخته بر روی اجاق گاز قرار دهید تا به جوش آید. آن را با در بسته به مدت ۵۰ دقیقه تا زمانی که مرغ کاملاً بپزد، بجوشانید. ظرف را کنار بگذارید تا کمی سرد شود. سپس مرغ را از آن خارج کرده، پوست و استخوان مرغ را جدا کنید. آب اضافی مرغ را می توانید صاف کرده و در تهیه انواع سوپ به کار ببرید.

گوشت مرغ و باقیمانده کرفس را ریز خرد کنید. برای تهیه مایونز زرده تخم مرغ ها را با سرکه و خردل در دستگاه غذاساز یا مخلوط کن بریزید و آن را روشن کنید تا مخلوط یکدستی به دست آید. در حالی که دستگاه روشن است، روغن زیتون را از دریچه بالای آن به صورت جریان باریک و مداومی به مخلوط اضافه کنید و دستگاه را روشن نگاه دارید تا سس به اندازه کافی غلیظ شود.

مایونز را به مخلوط مرغ و کرفس بیفزایید و این مخلوط را در میان لایه های نان تست ساندویچ کنید. می توانید این مخلوط را بر روی حلقه های گوجه فرنگی یا تخم مرغ آب پز نیز به صورت لقمه های کوچک سرو کنید و یا بر روی یک ردیف برگه کاهو در ظرفی ریخته با نان ساندویچی جدا سرو نمایید.