چهارشنبه, ۲۲ اسفند, ۱۴۰۳ / 12 March, 2025
خوراک کبک

مواد لازم برای دو نفر:
کبک: ۲ عدد
پیاز متوسط: یک عدد، ساطوری
سیر: یک حبه، رنده شده
گوجه فرنگی متوسط: ۲ عدد نگینی
فلفل دلمهای قرمز: یک عدد نگینی
روغن: ۶ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل: به میزان لازم
روش تهیه:
۱ -روغن را در یک قابلمه روی شعله متوسط داغ کرده و کبکهای درسته را یک به یک حدود ۱۰ دقیقه در آن تفت دهید تا همه جای آن برشته شود، سپس از روغن خارج کرده و کنار بگذارید.
۲ - پیاز و فلفل دلمهای را در همان روغن ۵ دقیقه تفت دهید تا نرم شوند، سپس سیر را اضافه کرده و تفت دادن را یک دقیقه دیگر ادامه دهید.
۳ - گوجه فرنگی نگینی را داخل قابلمه ریخته و پس از ۵ دقیقه یا هنگامی که نرم شد کبکها را به قابلمه برگردانده و با نصف پیمانه آب جوش به مدت ۳۰ دقیقه روی شعله کم و با در بسته بپزید. در ۱۰ دقیقه آخر نمک و فلفل غذا را اندازه کرده و آن را با برنج یا نان سرو کنید.
نکات:
۱ - گوشت کبک در یخچال حداکثر ۲ روز و پخته شده آن نهایتا ۳ روز قابل نگهداری است.
۲- برای تهیه این غذا برای هر نفر حداقل یک کبک درنظر بگیرید.
۳ - در صورت تمایل میتوانید کبک سرخ شده را با مواد تفت داده شده در یک ظرف نسوز ریخته و یک ساعت در فر با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد برشته کنید.
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست