جمعه, ۲۸ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 17 May, 2024
مجله ویستا

ماکارونی سبز با گوشت


ماکارونی سبز با گوشت

● مواد لازم:
▪ ماکارونی سبز: ‌‌۶۰۰ گرم
▪ گوشت چرخ‌کرده: ‌۵۰۰ گرم
▪ آب گوجه‌فرنگی: ‌ ۲ فنجان
▪ جعفری ساطوری شده‌‌: قدری
▪ پنیر گرویر: ‌۱۰۰ گرم
▪ پیاز داغ عسلی: ۴ قاشق سوپخوری
▪ کره: ‌۵۰ …

مواد لازم:

ماکارونی سبز:

‌‌۶۰۰ گرم

گوشت چرخ‌کرده:

‌۵۰۰ گرم

آب گوجه‌فرنگی:

‌ ۲ فنجان

جعفری ساطوری شده‌‌:

قدری

پنیر گرویر:

‌۱۰۰ گرم

پیاز داغ عسلی:

۴ قاشق سوپخوری

کره:

‌۵۰ گرم

نمک:

‌قدری

فلفل:

‌قدری

طرز تهیه:

برای هر بسته ماکارونی ۲ قاشق نمک در آب می‌ریزیم و بعد از جوش آمدن آب ماکارونی سبز را به همراه یکی دو قاشق روغن در آن می‌ریزیم و می‌گذاریم بجوشد تا مغز ماکارونی کاملا نرم شود و زیاد له نشود ماکارونی را در آبکش می‌ریزیم و مقداری آب نیم گرم به آن اضافه می کنیم تا لیزی و شوری آن گرفته شود. پیاز سرخ شده را در ظرفی می‌ریزیم و روی آتش می‌گذاریم، گوشت چرخ شده را با پیاز مخلوط و گوشت را کمی سرخ می‌کنیم آب گوجه‌فرنگی یا رب گوجه‌فرنگی را در یک لیوان آب حل می‌کنیم و داخل گوشت می‌ریزیم و کمی نمک و فلفل می‌زنیم و می‌گذاریم آهسته بجوشد و آب کمی تبخیر شود. ماکارونی را در ظرفی می‌ریزیم و روی آتش می‌گذاریم و کره را روی ماکارونی می‌گذاریم تا کره آب شود و بلا فاصله از روی آتش بر می‌داریم، ممکن است یک طرف دیس را ماکارونی بریزیم و طرف دیگر گوشت و کمی جعفری خرد شده روی گوشت بپاشیم و یا گوشت را جداگانه و ماکارونی را جدا در ظرف دیگری قرار دهیم.