سه شنبه, ۹ بهمن, ۱۴۰۳ / 28 January, 2025
مجله ویستا

پودینگ (بات اسکوچ)


پودینگ (بات اسکوچ)

● مواد لازم برای ۸ نفر:
▪ شکر (ترجیحا قهوه ای)- یک پیمانه
▪ آرد ذرت- یک چهارم پیمانه
▪ نمک- یک چهارم قاشق مرباخوری
▪ خامه رقیق- ۴ پیمانه
▪ زرده تخم مرغ زده شده- ۵ عدد
▪ کره- یک چهارم پیمانه
▪ …

مواد لازم برای ۸ نفر:

شکر (ترجیحا قهوه ای)- یک پیمانه

آرد ذرت- یک چهارم پیمانه

نمک- یک چهارم قاشق مرباخوری

خامه رقیق- ۴ پیمانه

زرده تخم مرغ زده شده- ۵ عدد

کره- یک چهارم پیمانه

وانیل- به میزان لازم.

طرز تهیه:

در قابلمه متوسط، شکر، آرد ذرت و نمک را مخلوط و سپس خامه را به آن اضافه کنید و هم بزنید. قابلمه را روی حرارت ملایم قرار دهید و مرتب هم بزنید تا غلیظ شود و شروع به جوشیدن کند. بگذارید ۲ دقیقه دیگر مواد روی حرارت بماند. به تدریج یک پیمانه ماده داغ و غلیظ شده را به زرده اضافه کنید؛در حالی که هم می زنید آن را به بقیه مواد غلیظ اضافه کنید و به مدت ۲ دقیقه روی حرارت کم قرار دهید تا بپزد. قابلمه را از روی حرارت بردارید و کره و وانیل را اضافه کنید و هم بزنید. پودینگ آماده شده را در ظرف مناسب بریزید و سطح پودینگ را با فویل بپوشانید تا روی آن نبندد سپس به مدت ۵ ساعت آن را در یخچال قرار دهید. پس از خنک شدن، فویل را بردارید و پودینگ را هم بزنید و در ظروف یک نفره بریزید. می توانید روی پودینگ را با تکه های شکلات، بیسکویت های شکلاتی و...تزئین و سرو کنید.