سه شنبه, ۹ بهمن, ۱۴۰۳ / 28 January, 2025
مجله ویستا
پودینگ (بات اسکوچ)
مواد لازم برای ۸ نفر:
شکر (ترجیحا قهوه ای)- یک پیمانه
آرد ذرت- یک چهارم پیمانه
نمک- یک چهارم قاشق مرباخوری
خامه رقیق- ۴ پیمانه
زرده تخم مرغ زده شده- ۵ عدد
کره- یک چهارم پیمانه
وانیل- به میزان لازم.
طرز تهیه:
در قابلمه متوسط، شکر، آرد ذرت و نمک را مخلوط و سپس خامه را به آن اضافه کنید و هم بزنید. قابلمه را روی حرارت ملایم قرار دهید و مرتب هم بزنید تا غلیظ شود و شروع به جوشیدن کند. بگذارید ۲ دقیقه دیگر مواد روی حرارت بماند. به تدریج یک پیمانه ماده داغ و غلیظ شده را به زرده اضافه کنید؛در حالی که هم می زنید آن را به بقیه مواد غلیظ اضافه کنید و به مدت ۲ دقیقه روی حرارت کم قرار دهید تا بپزد. قابلمه را از روی حرارت بردارید و کره و وانیل را اضافه کنید و هم بزنید. پودینگ آماده شده را در ظرف مناسب بریزید و سطح پودینگ را با فویل بپوشانید تا روی آن نبندد سپس به مدت ۵ ساعت آن را در یخچال قرار دهید. پس از خنک شدن، فویل را بردارید و پودینگ را هم بزنید و در ظروف یک نفره بریزید. می توانید روی پودینگ را با تکه های شکلات، بیسکویت های شکلاتی و...تزئین و سرو کنید.
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست