پنجشنبه, ۲۸ تیر, ۱۴۰۳ / 18 July, 2024
نکات مهم در مورد پیمانههای شیرینیپزی
![نکات مهم در مورد پیمانههای شیرینیپزی](/web/imgs/16/11/z8to71.jpeg)
در تهیه شیرینی و کیکهایی که ارایه میشود از نوع پیمانهای استفاده میشود که در چهار اندازه: پیمانه یک، یک دوم، یک سوم و یک چهارم است که مقدار پیمانه ۱ یا کامل از مواد مختلف به قرار زیر میباشد:
یک پیمانه آرد ۱۰۰ گرم
یک پیمانه پودر قند ۱۲۵ گرم
یک پیمانه شکر ۱۵۰ گرم
یک پیمانه روغن (جامد یا مایع) ۱۵۰۰ گرم
پیمانهها را همیشه با قاشق پر کنید و هیچگاه خود پیمانه را در آرد و روغن فرو نکنید. هوای اضافی داخل مواد جامد را با حرکت عمودی قاشق در پیمانه بگیرید و روی پیمانه را با کارد صاف کنید.
اندازه تخممرغ مصرفی در دستورات بطور تقریبی ۶۰ـ۵۰ گرم است که معادل وزن یک تخممرغ متوسط با پوست است.
اگر در دستورالعملها مقدار وزنی تخممرغ داده شده است ابتدا آن را به آرامی هم زده سپس مقدار مورد نیاز را وزن و جدا میکنیم توجه کنید که تخممرغ باعث تغییر طعم شیرینی میشود. بنابراین حتما مقدار ذکر شده باید مصرف شود. هر جا کلمه تخممرغ به تنهایی ذکر میشود منظور یک تخممرغ کامل است.
![](/imgs/no-img-200.png)
تعمیرکار درب برقی وجک پارکینگ
دورههای مدیریتی دانشگاه تهران
فروش انواع ژنراتور دیزلی با ضمانت نامه معتبر
مسعود پزشکیان ایران دولت چهاردهم محمدجواد ظریف پزشکیان دولت دولت سیزدهم علی باقری انتخابات رهبر انقلاب رئیس جمهور علیرضا زاکانی
هواشناسی پلیس عزاداری تهران پلیس فتا پلیس راهور قتل شهرداری تهران پشه آئدس تیراندازی سازمان تامین اجتماعی زلزله
واردات خودرو خودرو قیمت خودرو قیمت طلا قیمت دلار حقوق بازنشستگان بازار خودرو بازنشستگان اربعین دلار قیمت سکه مالیات
تلویزیون سینما فضای مجازی سریال فیلم اوشین امام حسین سینمای ایران دفاع مقدس لیلی رشیدی وزارت ارشاد فرهاد مشیری
محصولات کشاورزی دانشگاه تهران ماه آزمون سراسری
آمریکا دونالد ترامپ جو بایدن رژیم صهیونیستی غزه اسرائیل روسیه فلسطین جنگ غزه چین طوفان الاقصی ترور ترامپ
پرسپولیس فوتبال استقلال سپاهان مهدی طارمی نقل و انتقالات تراکتور علیرضا بیرانوند باشگاه پرسپولیس رئال مادرید لیگ برتر ایران لیگ برتر
گوشی هوش مصنوعی اینترنت عیسی زارع پور وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات ناسا اپل
کاهش وزن خیار گرمازدگی رژیم غذایی بارداری لاغری افسردگی صبحانه