دوشنبه, ۱۷ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 6 May, 2024
مجله ویستا

حمله به ایران رؤیا یا واقعیت


حمله به ایران رؤیا یا واقعیت

سی و سه سال مبارزه سخت و نرم با جمهوری اسلامی ایران, نتیجه ای جز اوج گیری عزت ملت ایران و رشد فزاینده علمی و قدرت گرفتن حامیان ایران در لبنان و فلسطین و افغانستان و تونس و مصر و لیبی و یمن و بحرین و عراق نداشت

سی و سه سال مبارزه سخت و نرم با جمهوری اسلامی ایران، نتیجه ای جز اوج گیری عزت ملت ایران و رشد فزاینده علمی و قدرت گرفتن حامیان ایران در لبنان و فلسطین و افغانستان و تونس و مصر و لیبی و یمن و بحرین و عراق نداشت.

در کنار این عزت و شوکت و اقتدار و پیروزی جمهوری اسلامی ایران، آمریکا نتیجه ای جز حسرت و آه و افسوس و غصه و سردرگمی و حیرت و حیرانی و شکست نبود.

آمریکا ۹ سال در عراق جنگید. بیش از ۴۵۰۰ نفر از نظامیانش در آن جنگ کشته شدند. بیش از ۳۲ هزار نفر از نیروهای آنان مجروح شدند، ولی سرانجامی جز خروج مفتضحانه از عراق و رشد قدرت ایران اسلامی در آن کشور نداشت.

واشنگتن پست نوشت: حمله آمریکا به عراق، با پایانی دور از انتظار و برگزاری مراسمی ساده در فرودگاه بین المللی بغداد پایان یافت.

نظامیان آمریکایی ۹ سال قبل با چه انگیزه ای وارد عراق شدند؟ صهیونیست ها در یک جنگ سی و سه روزه در لبنان و یک جنگ بیست و دو روزه در غزه، طعم شکسته را چشیدند، ولی آمریکا و ابرقدرت غرب، نه سال در عراق جنگید و نه تنها بهره ای نبرد، بلکه عامل اقتدار ایران در منطقه شد. شکست آمریکایی ها در عراق از شکست صهیونیست های غاصب در لبنان و غزه بزرگ تر و دردآورتر بود.

در کنار دردهای وارد شده بر پیکر آمریکا از انقلاب های بیداری اسلامی در تونس و مصر و لیبی و یمن و بحرین و اردن و عربستان، درد خروج از عراق برای سران کاخ سفید کشنده و وحشتناک بود؛ خصوصا زمانی کشندگی این فشار برای آمریکا نمایان تر می شد که می دید همه تلاش برای مهار جمهوری اسلامی بوده و حالا آمریکا مهار شده و ایران اسلامی قدرت گرفته است!

طبیعی می نمود که در این برهه فشارها بر جمهوری اسلامی ایران از سوی آمریکا و یارانش بیشتر شود، به خیال خام خود تحریم ها را گسترده تر کنند؛ تا شاید دردی از دردهایشان کاسته شود.

کارگرنیفتادن این طرح، سوز آمریکا را بیشتر کرد و دردی بر دردهای آنان افزود؛ تا جایی که وزارت خزانه داری آمریکا صریحا گفت: تحریم بانک مرکزی ایران به نفع آمریکا نیست، چون قیمت جهانی نفت و بنزین را افزایش می دهد.

در همین گیرودار، هواپیمای پهپاد ۱۷۰RQ در ایران فرود آمد و قدرت نمایی جمهوری اسلامی و پیروزی کشورمان بر آمریکا، آن ها را عصبانی تر کرد. کسانی که باور نمی کردند، ایران ارتباط پهپاد با مرکز هدایت آن را قطع کرده و سامانه جهت یاب و هدایت کننده هواپیما را تغییر داده و آن را به شکلی هدایت کند که به جای آشیانه خود، در طبس فرود بیاید.

فرود پهپاد در طبس، داغ سقوط هلی کوپترها و هواپیماهای آمریکا در سال ۱۳۵۹ در همین صحرا را تازه کرد و رنگ از رخ سران کاخ سفید ربود.

مجله اشپیگل نوشت: هک کردن هواپیمای بدون سرنشین آمریکا به این معنی است که ایران با نرم افزار ناوبری الکترونیک آن آشنایی دارد.

البته از این نوع آشنایی ها در عرصه دانش ایرانی ها در حدی است که کمر آمریکا را بشکند.

رادیو فردا اعلام کرد: ایران سال گذشته با شلیک پرتولیزر یک ماهواره جاسوسی سیا که مشغول شناسایی در آسمان ایران بود را عملا کور کرد.

گویا بناست چشم های افرادی از کاخ سفید را هم کور کند که مجله آمریکایی «وایرد» از قول «ورتون شوارتز»، فرمانده نیروی هوایی آمریکا نوشت: ایران توانایی بالقوه آن را دارد که نسخه ای از هواپیمای بدون سرنشین آمریکا را بسازد.

از ترس همین همت و قدرت بود که دیک چنی گفت: به خاطر اهمیت فراوان هواپیمای ۱۷۰RQ باید به ایران حمله کرد و این هواپیما را از بین برد.

راستی اگر جنگی رخ دهد، برنده و پیروز آن کیست؟ سی و سه سال نبرد با جمهوری اسلامی ایران، چه نتیجه ای داشت؟ پیروز نبرد ۹ ساله آمریکا در عراق که بود؟

آسوشیتدپرس می نویسد: در اولین نگاه مشخص است، ایران بزرگ ترین برنده است؛ مخصوصا زمانی که آمریکا استراتژی خود در خلیج فارس را تغییر داد.

باید گفت که آمریکا مجبور به تغییر استراتژی خود شد. این عقب نشینی در برابر قدرت جمهوری اسلامی ایران است. قدرتی که در جنگ ۸ ساله آمریکا را شکست داد. در نبرد نرم ۲۵ ساله با ایران، شکست خورد. در فتنه ۸۸ طعم تلخ شکست را چشید. در عراق امروز شکست خورد. امروز هم در شکست جدید در موضوع پهپاد، زانوی غم به بغل گرفته و اراجیف می گوید.

برژینسکی بر این واقعیت صحه گذاشته و می گوید: درگیری نظامی با ایران دارای ابعاد فاجعه آمیزی برای آمریکا خواهد بود.

وی می افزاید: ما در شرایط عجیبی به سر می بریم. حزب حاکم دچار انجماد شده و حزب جمهوری خواه کاملا دیوانه شده است.

دستگیری جاسوس سیا در ایران، آن هم در همان محوری که پهپاد را برای جاسوسی به آسمان فرستاد، شرایط عجیب آمریکایی ها را عجیب تر و آنان را دیوانه تر کرد و دردشان را مضاعف نمود.

فرد جاسوس، سوابقی هم چون فعالیت در واحد اطلاعاتی ارتش آمریکا و حضور در پایگاه نظامی افغانستان و عراق داشت و در پایگاه بگرام افغانستان شناسایی شد و هنگام ورود به ایران دستگیر گردید.

این داغ هم، درد شکل پذیرفته از دستگیری ریگی را تشدید کرد و آمریکایی ها را در اغما فرو برد. درد پشت سردرد! و پیروزی های مکرر برای ایران!

یقینا آینده از آن ایران اسلامی است. قدرت و اقتدار جمهوری اسلامی ایران، آمریکایی ها را مات و مبهوت کرده و آنان به فکر فرو رفته اند: راستی جنگ با ایران چه نتیجه ای خواهد داشت؟!

بگذار صاف و پوست کنده بگویم: اگر می خواهید از عصبانیت بمیرید، بمیرید. شهید بهشتی هم فرمود: آمریکا از ملت ایران عصبانی باش و از این عصبانیت بمیر!

حمله به ایران، هرگز جنگ در محدوده جغرافیایی ایران نیست. جنگ با ایران، به آتش کشیدن همه منافع آمریکا در جهان را به همراه خواهد داشت. جنگ با ایران؛ یعنی آتش زدن همه ثروت آمریکا در تمامی دنیا!

امروز مردم لبنان و عراق و افغانستان و فلسطین و مصر و تونس و لیبی و بحرین و یمن و اردن و سوریه و پاکستان از ملت ایران حمایت می کنند. امروز مردم انگلیس و فرانسه و آفریقا و آمریکای جنوبی و حتی جنبش وال استریت در برابر سرمایه داری غرب ایستاده اند. امروز بسیاری از کشورهای آسیب دیده از زورگویی سران کاخ سفید، در برابر اوباما و یارانش قرار گرفته اند. امروز بسیاری از مردم دنیا از آمریکا عصبانی اند و همه این ها در جنگ بر علیه ایران، بر ضد آمریکا قیام خواهند کرد و سران کاخ سفید را به زیر خواهند کشید.

هنوز که جنگی نظامی رخ نداده، رگبار مصیبت ها بر سر آمریکا باریدن گرفته است؛ وای بر روزی که جاهلان کاخ سفید یک گلوله به سمت ایران شلیک کنند، آن روز را، فقط ایران اسلامی به عزای متجاوزین تبدیل خواهد کرد.

همه این داستان را سلطه گران آمریکا می دانند، و همه آن رجزها، تنها برای گنده گویی و جنگ روانی است والا آمریکا هم می داند که آمریکا هیچ غلطی نمی تواند بکند.

علی شیرازی