چهارشنبه, ۲ خرداد, ۱۴۰۳ / 22 May, 2024
مجله ویستا

برنج با مرغ و سیر


برنج با مرغ و سیر

مرغ را در زودپز در کمی روغن و آب به مدت ۱۰ دقیقه بپزید.

مواد لازم:

برنج آبکش شده: ۲ پیمانه

مرغ بدون استخوان: نیم کیلوگرم

فلفل دلمه ای خرد شده: نصف پیمانه

پیاز خرد شده: نصف پیمانه

میخک: ۲ عدد

سیر له شده: ۲ حبه

سس سویا: یک قاشق غذاخوری

سرکه: یک قاشق غذاخوری

نخود آب پز شده: یک پیمانه

نمک و فلفل: به اندازه کافی

طرز تهیه:

مرغ را در زودپز در کمی روغن و آب به مدت ۱۰ دقیقه بپزید.

در ماهیتابه دیگری، پیاز و سیر را در روغن تفت دهید. سپس میخک، فلفل دلمه ای، نمک و فلفل و سرکه را اضافه کنید و خوب تفت دهید.

سپس تکه های مرغ را به آن اضافه کنید و تفت دهید و بگذارید به مدت ۱۵ دقیقه بپزد.

برنج آب کش شده و نخود را با هم مخلوط و به مواد اضافه کنید و به آرامی هم بزنید و سپس بگذارید برنج دم بکشد.