سه شنبه, ۱۸ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 7 May, 2024
مجله ویستا

کاسترول ۸ لایه


کاسترول ۸ لایه

● مواد لازم برای ۸ نفر :
▪ نودل (ماکارونی) متوسط: ۳ پیمانه
▪ گوشت چرخ کرده: ۴۰۰ گرم
▪ سس گوجه فرنگی: به مقدار لازم
▪ ریحان خرد شده: یک قاشق مرباخوری
▪ شکر: نصف قاشق مرباخوری
▪ پودر سیر: …

مواد لازم برای ۸ نفر :

نودل (ماکارونی) متوسط:

۳ پیمانه

گوشت چرخ کرده:

۴۰۰ گرم

سس گوجه فرنگی:

به مقدار لازم

ریحان خرد شده:

یک قاشق مرباخوری

شکر:

نصف قاشق مرباخوری

پودر سیر:

نصف قاشق مرباخوری

نمک:

یک چهارم قاشق مرباخوری

فلفل سیاه:

یک چهارم قاشق مرباخوری

ماست چکیده:

۲۰۰ گرم

پنیر خامه ای:

۲۰۰ گرم

شیر:

نصف پیمانه

پیاز خرد شده:

یک عدد متوسط

اسفناج پخته شده بدون آب:

۲۸۰ گرم

پنیر مازارلا:

به مقدار کافی

طرز تهیه:

ظرف مناسب پیرکس را کمی چرب کنید و کنار بگذارید. نودل را طبق دستور بپزید، آب کش کنید و کنار بگذارید. گوشت چرخ کرده را تفت دهید و سپس سس گوجه فرنگی، ریحان، شکر، پودر سیر، نمک و فلفل اضافه کنید و روی حرارت کم بگذارید تا به مدت ۵ دقیقه بپزد. در ظرف دیگری، ماست و پنیر خامه ای را با همزن بزنید تا نرم و یک دست شود. شیر و پیاز را به آن اضافه کنید. در ظرف پیرکس که از قبل چرب شده است، ابتدا یک لایه حدود ۲ پیمانه نودل، نیمی از مخلوط گوشت، نیمی از مخلوط پنیر و خامه، بقیه اسفناج و سپس بقیه مواد را به همین ترتیب اضافه کنید. بقیه مخلوط پنیر و خامه را کنار بگذارید و ظرف را با فویل بپوشانید و به مدت ۴۵ دقیقه در درجه حرارت ۱۸۰ سلسیوس در فر قرار دهید.

ظرف را از فر خارج کنید، بقیه مخلوط ماست و پنیر خامه ای را روی آن بریزید، سپس روی آن پنیر مازارلا بپاشید و به مدت ۱۰ دقیقه بدون فویل در فر قرار دهید تا این که پنیر ذوب شود. این غذا را می توان روی اجاق گاز نیز طبخ کرد.

ارزش غذایی هر پرس:

کالری:

۴۷۲

چربی:

۳۰ گرم

چربی اشباع شده:

۱۷ گرم

کلسترول:

۱۲۷ میلی گرم

سدیم:

۶۸۳ میلی گرم

کربوهیدرات:

۲۵ گرم

فیبر:

۳ گرم

پروتئین:

۲۷ گرم