سه شنبه, ۲ بهمن, ۱۴۰۳ / 21 January, 2025
15 پیشنهاد خردمندانه برای پولدار شدن
اول از همه، این کار نیازمند انضباط نفس و تمرین است. این امر علاوه بر فکر کردن به خودتان شامل فکر کردن به دیگران هم می شود، شامل این که چطور می توانید به آنها کمک کنید مشکلات شان را حل کنند و این که از آنها چه چیزهایی می توانید یاد بگیرید.
همینطور به اطلاع از مقدار کاری که قصد دارید برای رسیدن به رویاهایتان انجام دهید نیز مربوط می شود.
پیش از آن که سفر کارآفرینی تان را شروع کنید، مطمئن شوید هدفی را دنبال می کنید که برای تان اهمیت دارد – هدفی که فراتر از یک کیف پر از پول باشد. درحالی که سخت کار کردن حائز اهمیت است، اما اگر اشتیاق نداشته نباشید قابل تحمل نخواهد بود. یک برنامه ی روتین درست کنید، طرحی بلند مدت بریزید و به آن متعهد باشید.
در اینجا 15 پیشنهاد خردمندانه از نویسندگان و همکاران Entrepreneur.com و کسانی که درباره ی ثروت آفرینی با آنها صحبت کرده ایم را به شما ارائه می کنیم.
15 پیشنهاد برای پولدار شدن1. پایین تر از سطح انتظارات تان زندگی کنید (سطح توقعات تان را پایین بیاورید)
سرمایه دار میلیاردر کریس ساکا اوایل امسال به انترپرنر گفت "بهترین توصیه ی من در زمینه ی سریعترین راه ثروت آفرینی آن است که پول تان را خرج نکنید، و بعدها بیشتر از حد نیازتان پول برای خرج کردن خواهید داشت.” اگر به اندازه ی کافی پول پس انداز کنید، ممکن است نهایتا بتوانید کار روزانه ای که دارید را کنار بگذارید و کار و حرفه ی خودتان را راه اندازی کنید. آن طور که مدیرعامل اوبر، تراویس کالانیک، در توئیت خود اذعان به انجام آن کرده است، این یعنی در حالی که می توانید بلیط درجه ی یک بخرید اما از پروازهای معمولی استفاده کنید.
2. جاه طلب نباشید؛ با اهداف کوچک شروع کنید
سودهای کم به موفقیت بزرگ می انجامند. به فکر سرمایه گذاری باشید:برای شروع پول زیادی لازم ندارید، و نباید انتظار بازده های کلان بلافاصله را داشته باشید. با صبر، می توانید مقادیر کم را به مبالغ بزرگ تبدیل کنیم.
3.برای ثروت آفرینی به آدم ها کمک کنید
شما استعدادها، تجارب و احساساتی دارید که با مردم جهان به اشتراک بگذارید. اگر بخواهید از وقت و مهارت های تان برای کمک به بهبود زندگی دیگران استفاده کنید یا به دیگران بگویید برای موفق بودن چطور عمل می کنید پس می توانید امرار معاش کنید.
4. باور کنید که استحقاق دارید
خودتان را با دیگران مقایسه نکنید، و نگران نباشید از این که برای پول گرفتن بابت کاری که انجام می دهید به اندازه ی کافی خوب نیستید. اگر آدم ها از شما درخواست مشاوره یا خدمات کنند، شما آمادگی ارائه به آنها را دارید، و باید یک قیمت رقابتی از آنها مطالبه کنید. (با این حال به یاد داشته باشید که همیشه برای یادگیری و رشد جا دارید! )
5. برای ثروت آفرینی خانه نخرید
درحالی که مالکیت برای بسیاری از آدم ها یک رویا است، سبک زندگی کارآفرینانه روز به روز متزلزل و ناپایدار می شود. به جای آن که برای داشتن خانه ای که مال خودتان باشد پول خرج کنید، عاقلانه تر این است که پرداخت های ماهانه تان را صرف اجاره ی خانه کنید و به فکر انواع دیگری از سرمایه گذاری باشید.
6. صنعت تان را بر اساس علایق تان انتخاب کنید
برای قرار دادن خودتان در مسیر موفقیت، شرکتی را در حوزه ای که به آن علاقمند هستید راه اندازی کنید. کارآفرینی نیازمند سخت کوشی است، و اگر دل تان با کاری که انجام می دهید نباشد، احتمال آن که در بلند مدت در آن کار دوام بیاورید بسیار کم است. مارک کوبان به انترپرنر گفت، اگر صنعتی را انتخاب کنید فقط به این خاطر که فکر می کنید یک صنعت سودآور خواهد بود، "کسی وجود خواهد داشت که بهتر از شما آن کسب و کار را می شناسد و شما را از میدان به در خواهد کرد.”
7. برای ثروت آفرینی مشکلی را حل کنید
باید برای محصول یا خدمتی که شما فراهم می کنید بازاری وجود داشته باشد. آنطور که ستاره ی برنامه ی تلویزیونی شارک تنک، رابرت هرجاوک، توصیه کرده است؛ مطمئن شوید چیزی را فراهم می کنید که مشتریان به آن نیاز دارند. اگر کس دیگری کاری را که شما به دنبال انجام آن هستید انجام می دهد، راهی پیدا کنید که خودتان را از او متمایز کنید و کیفیت کارتان را بهبود ببخشید.
8. یک طرح مالی بنویسید
قصد دارید چطور به هدف خود یعنی ثروت آفرینی دست پیدا کنید؟ در این راه چه اهدافی را باید پشت سر بگذارید؟ بنشینید و یک طرح مکتوب تهیه کنید و آن را با اولویت بندی ها، جداول زمانی، کمک های مربوط به طرح بازنشستگی- و هرآنچه در مورد شما و وضعیت تان صدق می کند—تکمیل کنید.
9. نمره ی اعتباری تان را بهبود ببخشید
داشتن نمره ی اعتباری خوب به شما کمک خواهد کرد کسب و کارتان را درجه بندی کنید و برای انجام خریدهای بزرگ، وام، کمک مالی و خطوط اعتباری بیشتر بگیرید. از طرف دیگر، داشتن یک نمره ی اعتباری ضعیف شما را با دردسر نرخ بهره ی بالا مواجه خواهد کرد.
بسیاری از مالکان کسب و کار از این نکته غافل هستند که باید برای شرکت های شان علاوه بر اعتبار شخصی، اعتبارسازی نیز بکنند. برای تقویت نمره ی اعتباری تان چند اقدام می توانید انجام دهید من جمله پرداخت به موقع قبض ها و صورت حساب های تان، به حداقل رساندن بدهی تان و کنترل گزارش اعتباری تان به صورت دوره ای.
10. توجه داشته باشید
نسبت به رویدادهای جاری خودتان را به روز نگه دارید و در مطبوعاتی آبونه شوید که در حوزه ی صنعت شما متخصص هستند و از این طریق در جریان اخبار رقبای خود قرار بگیرید. از اقدامات و معاملاتی که دیگران انجام می دهند یادداشت بردارید، و نسبت به ارتباطات بالقوه، شرکا یا فرصت های جدید شناخت پیدا کنید. ممکن است بخواهید در زمینه ی فرصت های سرمایه گذاری مثل مستقلات، صندوق های سرمایه گذاری مشترک و سهام خودتان را آموزش بدهید.
مطالعات نشان داده اند که موفق ترین آدم ها در میان ما سحرخیزها هستند.
11. زود از خواب بیدار شوید
اگر قبل از خانواده، همکاران، یا هرکس دیگری که ممکن است حواس شما را از کار، ورزش، و برنامه ی روزانه پرت کند از خواب بیدار شوید – به معنای دقیق کلمه—بسیار جلوتر خواهید بود.
مطالعات نشان داده اند که موفق ترین آدم ها در میان ما، سحرخیزها هستند. یک دلیل اش آن است که آنها حلال مشکلات فعالی هستند. انترپرنر در طول سال ها شواهد فراوانی برای این ترفند سبک زندگی جمع آوری کرده است.
12.برای ثروت آفرینی ثابت قدم باشید
اگر خودتان را در زمینه ی یک چیز مطرح کنید، یا اگر کالا یا خدمات تان همیشه و در فواصل زمانی منظم در دسترس باشد، آدم ها شما را به خاطر خواهند سپرد. این تاکتیک بالاخص برای کارآفرینانی که از رسانه های اجتماعی استفاده می کنند جواب می دهد. کیسی نیستات را در نظر بگیرید که از طریق ویدیو بلاگ هفتگی خود طرفدارانی به دست آورده است، یا کسانی که به عنوان تاثیرگذاران حوزه ی اینستاگرام، و به واسطه ی در دسترس بودن– زمانی که مخاطبان شان از آنها انتظار داشتند در دسترس باشند– میلیون ها دنبال کننده پیدا کرده اند.
13. راه یک رهبر را دنبال کنید
اگر می خواهید دیگران شما را به عنوان یک رهبر بشناسند، مثل یک رهبر عمل و صحبت کنید. برای خودتان الگوهایی درست کنید و از نحوه ای که آنها برای کسب عزت و احترام خودشان را مدیریت می کنند، با فکر صحبت می کنند و بی نقص عمل می کنند تقلید کنید. درحالی که ممکن است در آغاز غیر طبیعی به نظر برسد، اما مهم است که از خودتان اعتماد به نفس نشان بدهید. با وجود این، مراقب باشید چون اعتماد به نفس بیش از حد می تواند یک نقطه ی انحراف یا نشانه ای از تزلزل باشد.
14. برون سپاری کنید و به دیگران نمایندگی بدهید
حتی کارآفرینان دارای چندین استعداد نیز به تنهایی نمی توانند به رویای خود دست پیدا کنند. افراد با استعدادی را استخدام کنید که بتوانند توانایی های شما را تقویت کنند و نقاط ضعف تان را جبران کنند. اگر در یک حوزه تخصص ندارید، کسی را پیدا کنید که صاحب چنین تخصصی باشد.
وقت ارزشمندتان را صرف کارهایی کنید که در آنها از همه بهتر هستید—کارهایی که نمی توانید به کس دیگری واگذار کنید. به عنوان مثال، بسیاری از سرمایه گذاران، کارآفرینان مشتاق را که در یک صنعت خاص مهارت و کاردانی دارند(مثلا مستقلات) تشویق می کنند که یک شریک فنی پیدا کنند تا به آنها در ساخت محصول دیجیتالی شان کمک کند.
15. به دیگر شکل های ثروت نیز فکر کنید
درحالی که همیشه از آن به عنوان "مقصود نهایی” یاد می شود، اما به یاد داشته باشید که پول همه چیز نیست. در راستای داشتن یک زندگی پرحاصل و پرمایه، از اهمیت سلامت جسمی، عاطفی و معنوی خود نکاهید. در پایان، اگر روی اولویت های شخصی تان مثل سلامتی و روابط تمرکز کنید، شادتر و روبراه تر خواهید بود – و پول هم احتمالا به دنبال آن حاصل خواهد شد.
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست